Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Inschrijven Bufr Investeringsfonds I

Wilt u deelnemen aan het Bufr Investeringsfonds I? U kunt zich hier vrijblijvend inschrijven (sluiting 15 maart). Pas na ondertekening van de officiële documenten is uw deelname en inleg definitief.

Geen inlegkosten
Veilige keuze door gespreide portefeuille
Eerste recht van hypotheek op gehele portefeuille
Maak uw interesse kenbaar

Door op "Versturen" te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

In 5 stappen
deelnemen
aan het fonds

U heeft interesse in deelname in het fonds en wilt zich inschrijven. Hoe gaat het verder? In 5 stappen nemen we u mee in het proces.

1
Inschrijven voor het fonds

Maak uw interesse kenbaar door u in te schrijven voor het fonds. Uw inleg is nog aanpasbaar en uw deelname nog vrijblijvend. Eén van de voordelen van het fonds is dat u geen inlegkosten betaalt.

2
Inleg en deelname bespreken

Na uw inschrijving nemen we contact met u op om uw deelname en definitieve inleg te bespreken (vanaf € 100.000,-). U kunt op dit moment alle vragen stellen die u bezig houden.

3
Controle en acceptatie

Wanneer uw gegevens door ons zijn gecontroleerd en akkoord bevonden, ontvangt u van ons een bericht van definitieve deelname aan het fonds.

4
Storting inleg

Nu uw deelname definitief is en uw inleg bepaald, ontvangt u van ons een mail met uitleg over het overboeken en storten van de inleg.

5
Maandelijks rendement onvangen

Uw deelname is rond, vanaf nu kunt u achterover gaan zitten! Bufr draagt de volledige zorg voor uw investering. De rente wordt iedere maand automatisch op uw rekening bijgeschreven. Gedurende de totale looptijd (5 jaar) houden we u op de hoogte.

Vragen over het fonds? Plan een (telefonische) afspraak

Heeft u vragen over Bufr Investeringsfonds I? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek. Kies een geschikt moment in onze agenda en plan een telefonische afspraak.

Vrijblijvend inschrijven voor het fonds

U belegt buiten AFM-toezicht