Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Bufr & bedrijfsmakelaars


Bufr maakt lenen makkelijk

Als bedrijfsmakelaar wordt u bij aan- en verkooptransacties veelal geconfronteerd met een voorbehoud van financiering van de koper. Een periode van afwachten die in de praktijk weken of maanden kan duren. Een vervelende periode omdat u eigenlijk in een “black box” verkeert. U wordt waarschijnlijk niet betrokken bij het financieringsproces en u heeft hier geen invloed op.

Vastgoedfinancieringen zijn voor MKB-ers en vastgoedbeleggers ook steeds moeilijker te realiseren, omdat de traditionele financieringspartijen steeds terughoudender worden.

Maak daarom eens kennis met Bufr. Indien u Bufr in de afrondende fase van de transactie betrekt, krijgt u van ons direct inzicht in de financieringsmogelijkheden voor de koper. Met een LTV tot 75% bieden wij een meer dan gemiddelde slagingskans op een succesvolle financiering. En daarmee voor de totstandkoming van de door u gewenste transactie.

Bufr Investeringsfonds 1

Vastgoedobjecten aanbieden
met financiering

Bufr maakt het voor u mogelijk om objecten die u te koop aanbiedt te voorzien van een financieringsmogelijkheid. Indien u het te verkopen object met ons bespreekt, kunnen wij u aangeven tot welk percentage van de koopsom wij het object kunnen financieren en kunnen wij een indicatie geven van de te betalen rente.

Wat financiert Bufr?

Bufr financiert commercieel vastgoed in geheel Nederland, vanaf € 100.000,- tot € 10.000.000,-. In onze factsheet treft u meer informatie hierover.

Check de gewenste financiering

Door onze quickscan in te vullen of door direct contact met ons op te nemen kunnen wij u snel aangeven of de gewenste financiering binnen onze ruime kaders valt

Binnen 24 uur een voorstel

De koper kan tevens binnen 24 uur een voorstel ontvangen, waarin een indicatieve rente wordt afgegeven

Aflossingsvrij

Doordat lenen bij Bufr ook aflossingsvrij mogelijk is, worden de financiële mogelijkheden voor de lener aanzienlijk vergroot

Bart relatiemanager

Samenwerken met Bufr

Speciaal voor bedrijfsmakelaars heeft Bufr een uniek toolingpakket ontwikkeld. In een kennismakingsgesprek geven wij graag een toelichting op dit pakket, dat onder andere bestaat uit:

Gebruik maken van de unieke “beleggerstool” van Bufr voor bedrijfsmakelaars

Content en blogs over vastgoedfinanciering ten behoeve van uw website en nieuwsbrieven

Een gezamenlijke (gratis) joint promotion actie in uw werkgebied

Een link naar onze quickscan in uw aanbod van te koop staande objecten

Praktijkcase

RBMT Bedrijfsmakelaars (in Leeuwarden en Heerenveen) werkt samen met Bufr. Op de website van RBMT treft u een voorbeeld van de unieke beleggerstool. Met deze tool worden data verzameld van vastgoedbeleggers en worden leads verkregen van potentiële verkopers.

Daarnaast biedt Bufr aan RBMT een marketing automation pakket aan, waarin frequent beleggingsobjecten worden aangeboden, met daarin de financieringsmogelijkheden van Bufr.


Bart staat voor u klaar

Bart van Rooijen is Relatiemanager bij Bufr. Hij vertelt u graag meer over een succesvolle samenwerking tussen u en Bufr.

Direct bellen met Bart

088 0778 778

Stuur ons een bericht

Door op "Bericht versturen" te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U krijgt binnen 24 uur reactie van onze adviseurs.