Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Financiering voor zakelijk vastgoed met meerdere bestemmingen

Wilt u een vastgoedobject financieren waar verschillende bestemmingen op rusten? Bijvoorbeeld een horeca, winkel- of kantoorruimte in combinatie met een woongedeelte? Of het nu gaat om het aankopen of herfinancieren, met Bufr is uw vastgoedfinanciering eenvoudig geregeld zonder tussenkomst van een bank. Wij brengen ondernemers en investeerders samen in financieringen voor zakelijk vastgoed.

Onze processen zijn kort en duidelijk, waardoor wij dankzij ons uitgebreide netwerk van zowel particuliere als institutionele investeerders uw financieringsaanvraag vlot en efficiënt invullen. Wij financieren zakelijk vastgoed door heel Nederland. Met een gunstige rente en flexibiliteit in aflossen en looptijd biedt een vastgoedfinanciering via Bufr u veel mogelijkheden. Meteen weten wat uw financieringsmogelijkheden zijn, doe dan de quickscan.

In 5 stappen uw combinatiepand gefinancierd

Onze werkwijze is makkelijk: in 5 stappen is uw vastgoedfinanciering geregeld. Wij begeleiden u stap voor stap en houden persoonlijk contact. Waar u ook tegen aanloopt binnen het proces: wij zorgen ervoor dat het goed komt.

Bereken hoeveel u kunt lenen

1

Doe de quickscan

Onze quickscan geeft direct inzicht: u weet hoeveel u kunt lenen en tegen welke indicatieve rente.

2

Binnen 24 uur duidelijkheid

Binnen 24 uur laten we u weten of uw gewenste lening financierbaar is via Bufr.

3

Financieel voorstel op maat

Valt uw lening binnen onze kaders? Dan sturen we u binnen een dag vrijblijvend een indicatief voorstel toe.

4

Matching

Na uw akkoord gaan we uw aanvraag matchen met onze investeerders (kosteloos tot de juiste match).

5

Closing

Gefeliciteerd, er is een investeerder gevonden. Bent u tevreden? Dan is het tijd om te tekenen!


Hoeveel
kan ik lenen?

Goed nieuws! Het aankopen of herfinancieren van zakelijk vastgoed is goedkoper geworden dankzij de dalende rente. Past uw aanvraag binnen onze kaders? Dan krijgt u toegang tot onze gunstige financieringsvoorwaarden en scherpe rentetarieven. Zo bent u verzekerd van een financiering die exact aansluit op uw wensen. Vul hieronder uw financieringswens in (vanaf € 100.000,-) en krijg direct inzicht in uw mogelijkheden.

Hypotheek combinatiepand berekenen

1

Gewenste financiering

Vul hieronder de gegevens in. De quickscan rekent met u mee terwijl u de bedragen hieronder invult.

Staat het vastgoed in Nederland?

2

Resultaat quickscan

3

Ontvang samenvatting

Vul hier uw gegevens in, dan sturen wij u de resultaten toe.

Door op "Verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Investeren in vastgoed Bufr

Kan ik mijn combinatiepand financieren?

Een mixed use pand aankopen of herfinancieren? Wij verzorgen de financiering zonder tussenkomst van een bank. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht. Past uw aanvraag binnen deze kaders?

Lenen vanaf € 100.000,-

Wij kunnen uw vastgoedfinanciering realiseren vanaf € 100.000,- tot € 10.000.000,-.

Eigen inbreng van minimaal 25%

Tot 75% van de marktwaarde van het te (her)financieren vastgoed kunnen wij financieren.

Voor zakelijk vastgoed in Nederland

Wij financieren uw zakelijk vastgoed overal in Nederland.

Waarom uw combinatiepand
financieren
met Bufr?

Lenen tot 75% van de marktwaarde

Wij kunnen tot 75% van het zakelijk vastgoed (her)financieren. U kiest zelf de gewenste loan-to-value en looptijd van uw vastgoedfinanciering.

Scherpe
rentetarieven

Met onze diversiteit aan fundingkanalen profiteert u van de scherpste rente en financieringsvoorwaarden die exact aansluiten op uw situatie.

Aflossingsvrij
mogelijk

De meeste financieringen kunnen wij aanbieden zonder aflossing of met beperkte aflossing. Zo zijn uw maandelijkse financieringslasten lager.

Snel
geregeld

Onze processen zijn kort en duidelijk, waardoor we de financiering snel realiseren. Met persoonlijke begeleiding van begin tot eind.

Dit zeggen onze klanten

Hoe realiseert Bufr financieringen voor combinatiepanden?

Daar waar banken tegenwoordig niet meer alles kunnen en willen financieren, is het tijd voor het nieuwe financieren. Waar de een wil lenen, wil de ander investeren. Bufr brengt beide partijen samen in vastgoedfinancieringen, zonder tussenkomst van een bank. Altijd goed onderbouwd, snel geregeld en met gunstige voorwaarden.

Wij verzorgen de hypotheek voor uw zakelijk vastgoed vanaf een leensom van € 100.000,- tot € 10.000.000.-. Dit doen wij via ons uitgebreide netwerk van investeerders: de buffer van Bufr. Het gaat hier om particuliere investeerders voor 1-op-1 financieringen of meerdere investeerders die via een Bufr Investeringsfonds uw aanvraag financieren. Daarnaast omvat ons netwerk ook institutionele investeerders. Dankzij dit uitgebreide netwerk kunnen wij bijna altijd invulling geven aan uw aanvraag. Voor de herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.

Een aanvraag indienen

Verhuurd vastgoed financieren


Meer weten?
Download ons gratis e-book

Lees in het e-book alles over zakelijk vastgoed financieren met Bufr, zonder tussenkomst van een bank.

Waarom lenen via Bufr?
Wat zijn de kosten?
Hoe werkt het?

Een financiering aanvragen

Start uw aanvraag hier en krijg direct een indicatie van de mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk contact met een specialist? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 088 0778 778. Niet alleen voor het aanvragen van een financiering voor combinatiepanden kunt u bij Bufr terecht. Wij financieren onder andere ook commercieel vastgoed, zakelijk vastgoed voor eigen gebruik, woningen voor verhuur en vastgoedprojecten.

Aanvraag indienen