Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Bufr investeringsfonds:
investeren zonder gedoe

Zelf uw inleg bepalen (vanaf € 100.000,-)
Geen omkijken naar uw investering
Zekerheid van 5 jaar vast rendement
Waarom investeren in het fonds

Zet uw geld aan het werk
en ga lekker achterover zitten

Beleggen in een investeringsfonds is kiezen voor gemak, zekerheid en een vast rendement. Vanuit het fonds worden diverse zakelijke panden van ondernemers gefinancierd. Aantrekkelijk voor investeerders, want beleggen in een fonds betekent zonder gedoe een mooi rendement behalen.

Verwacht rendement: 6,25% netto

U bepaalt uw inleg en ontvangt vervolgens iedere maand de rente op uw rekening. Gedurende de looptijd van 5 jaar heeft u geen omkijken naar uw investering. Het Bufr Investeringsfonds I gaat in maart van start.
Vraag brochure aan Interesse kenbaar maken

Waarom investeren
in een fonds?

Investeren in een fonds is kiezen voor gemak. Ook is het een veilige manier om meer uit uw geld te halen. Via het fonds investeert u namelijk in meerdere vastgoedfinancieringen tegelijk. Interessant dus voor investeerders die wel rendement willen, maar geen gedoe.

Zelf uw inleg bepalen (vanaf € 100.000,-)

U kunt zelf bepalen hoeveel geld u wilt investeren, want u bent niet afhankelijk van een specifieke investeringskans uit ons aanbod. U betaalt bovendien geen inlegkosten.

Maximale zekerheid

Voor alle leningen die via het fonds worden gerealiseerd geldt een maximale LTV van 65%. Daarnaast zijn alle standaard Bufr zekerheden van toepassing.

5 jaar vast rendement

U bent 5 jaar lang verzekerd van een vast rendement. Gedurende de looptijd kunnen geldleners niet aflossen. Uw rendement blijft daardoor de gehele looptijd ongewijzigd.

Bufr Investeringsfonds 1
Brochure Investeringsfonds mockup 1

Meer informatie?
Vraag
de brochure aan

Lees op uw gemak alles over beleggen in het investeringsfonds.

Hoe werkt het
Wat zijn de zekerheden
Wat zijn de kosten

Heeft u vragen over het fonds?

Heeft u vragen over Bufr Investeringsfonds I? Kies een geschikt moment in onze online agenda en plan een afspraak. We beantwoorden uw vragen graag in het telefonische gesprek.

U belegt buiten AFM-toezicht