Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Zet uw geld aan het werk

Wilt u meer uit uw geld halen, maar niet wakker liggen van de risico’s? Zet uw geld aan het werk in een investeringsfonds. Dat is kiezen voor gemak en maximale zekerheid. Vanuit het fonds worden meerdere zakelijke hypotheken gefinancierd. Met een complete vastgoedportefeuille als onderpand is het één van de veiligste manieren om zonder gedoe een vast rendement te behalen.

Verwacht rendement: 6,25% netto

Beleggen in een fonds is eenvoudig. U bepaalt uw inleg en geeft uw voorkeur aan voor de looptijd van uw investering (van 3 tot 5 jaar). Vervolgens ontvangt u iedere maand de rente op uw rekening. Gedurende de looptijd heeft u geen omkijken naar uw investering. Geïnteresseerd?

Vraag brochure aan Vrijblijvend interesse doorgeven

Inleg vanaf € 100.000,-
Voorkeur looptijd (3 tot 5 jaar)
Aantrekkelijk rendement van 6,25%
Maandelijkse uitbetaling
Geen inlegkosten
Maximale zekerheden
Geen omkijken naar uw investering

Waarom investeren
in een fonds?

Investeren in een fonds is kiezen voor gemak. Ook is het een veilige manier om meer uit uw geld te halen. Via het fonds investeert u namelijk in meerdere vastgoedfinancieringen tegelijk. Interessant dus voor investeerders die wel rendement willen, maar liever geen risico en gedoe.

Zelf uw inleg bepalen (vanaf € 100.000,-)

U kunt precies aangeven hoeveel u wilt investeren (vanaf € 100.000,-), want uw inleg is niet afhankelijk van één specifieke lening. Naast de inleg kunt u ook uw voorkeur voor de looptijd aangeven (3 tot 5 jaar).

Geen omkijken naar uw investering

Tijdens de looptijd van het fonds hoeft u niets te doen. Bufr regelt alles voor u. Zo heeft u niet de zorg over huurders en onderhoud van het vastgoed. U bepaalt uw inleg en ontvangt iedere maand de rente op uw rekening.

Vast rendement voor langere tijd

De leners uit het fonds kunnen niet tussentijds aflossen. Daardoor ontvangt u de hele looptijd een vast rendement. Presteert het fonds beter dan verwacht? Dan profiteert u mee.

Maximale zekerheden

Zowel de lener als het te financieren vastgoed worden zorgvuldig geanalyseerd. Bovendien financiert het fonds maximaal 65% van de taxatiewaarde van de totale vastgoedportefeuille. Naast alle standaard zekerheden van Bufr heeft u via het fonds ook het eerste recht van hypotheek over de hele portefeuille.

Waarom is investeren in een fonds interessant

Vragen over het investeringsfonds

Ja, dat is één van de voordelen van instappen in het fonds. Omdat er meerdere objecten vanuit het fonds worden gefinancierd, kunt u zelf het exacte bedrag bepalen dat u wilt inleggen (vanaf € 100.000,-).

Beleggen in een investeringsfonds is één van de veiligste manieren om meer uit uw geld te halen. Daarbij is het eenvoudig om deel te nemen. Ook wordt er vaak voor het fonds gekozen vanwege het gemak: u heeft u geen omkijken naar uw investering zoals bijvoorbeeld bij een 1-op-1 investering.

Jazeker, iedereen kan deelnemen. De enige voorwaarde is een inleg vanaf € 100.000,-.

Het fonds heeft een looptijd van 3 tot 5 jaar. Bij de start kunt u zelf aangeven welke looptijd uw voorkeur heeft. Het fonds houdt dan rekening met uw voorkeur.

U kunt uw interesse kenbaar maken via dit formulier (dit is geheel vrijblijvend). Vervolgens ontvangt u een e-mail van de fondsmanager met de fondsvoorwaarden en enkele vragen. Deelnemen is eenvoudig. We nemen u stap voor stap voor stap mee in het proces.

U hoeft niet te wachten op uw rendement tot het fonds is gesloten. Het fonds keert uw rente al uit vanaf 3 participanten en een fondsomvang van tenminste € 500.000,-.

Brochure Investeringsfonds algemeen

Meer informatie?
Vraag
de brochure aan

Lees op uw gemak alles over beleggen in een investeringsfonds.

Hoe werkt het
Wat zijn de zekerheden
Wat zijn de kosten

In 5 stappen
deelnemen
aan het fonds

U heeft interesse in deelname in het fonds en wilt zich inschrijven. Hoe gaat het verder? In 5 stappen nemen we u mee in het proces.

1

Interesse kenbaar maken

Maak uw interesse kenbaar in het fonds. Uw inleg is nog aanpasbaar. Eén van de voordelen van het fonds is dat u geen inlegkosten betaalt.

2

Inleg en deelname bespreken

We nemen contact met u op om uw deelname en inleg te bespreken (vanaf € 100.000,-). U kunt op dit moment alle vragen stellen die u bezig houden.

3

Controle en acceptatie

Wanneer uw gegevens door ons zijn gecontroleerd en akkoord bevonden, ontvangt u van ons een bericht van definitieve deelname aan het fonds.

4

Storting inleg

Nu uw deelname definitief is en uw inleg bepaald, ontvangt u van ons een mail met uitleg over het overboeken en storten van de inleg.

5

Maandelijks rendement ontvangen

Uw deelname is rond, vanaf nu kunt u achterover gaan zitten! Bufr draagt de volledige zorg voor uw investering. De rente wordt iedere maand automatisch op uw rekening bijgeschreven. Gedurende de totale looptijd (5 jaar) houden we u op de hoogte.

Wilt u persoonlijk uitleg over het fonds?

Wilt u meer weten over beleggen in het Bufr Investeringsfonds? We nemen graag de tijd voor uw vragen. Kies een geschikt moment in onze online agenda en plan direct een afspraak.

Of neem direct contact op met onze fondsmanager Diederik Jongema

088 0778 778
U belegt buiten AFM-toezicht