Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

CRE financieren via Bufr

Commercieel vastgoed (CRE) staat er om bekend dat het een van de meest stabiele manieren is om inkomen te genereren. Na de initiële investering blijven de huurinkomsten namelijk binnenstromen, al vereist het uiteraard wel actief vastgoedbeheer. De investering die nodig is voor de aanschaf van een pand, kan de drempel om te investeren in commercieel vastgoed hoog maken. Maak daarom kennis met Bufr.

Bent u van plan om zakelijk vastgoed aan te kopen voor de verhuur? Of wilt u juist bestaand zakelijk verhuurd vastgoed verbouwen of herfinancieren? Uw vastgoedfinanciering is eenvoudig geregeld via Bufr, zonder tussenkomst van een bank. Wij brengen vastgoedbeleggers en investeerders samen in financieringen voor zakelijk vastgoed. Onze processen zijn kort en duidelijk, waardoor wij dankzij ons uitgebreide netwerk van zowel particuliere als institutionele investeerders uw financieringsaanvraag vlot en efficiënt invullen. Wij financieren commercieel vastgoed door heel Nederland, of het nu gaat om kantoren, recreatiewoningen of winkels.

In 5 stappen uw commercieel vastgoed gefinancierd

Onze werkwijze is makkelijk: in 5 stappen is uw financiering geregeld. Wij begeleiden u stap voor stap en houden persoonlijk contact. Waar u ook tegen aanloopt binnen het proces: wij zorgen ervoor dat het goed komt.

Bereken hoeveel u kunt lenen

1

Doe de quickscan

Onze quickscan geeft direct inzicht: u weet hoeveel u kunt lenen en tegen welke indicatieve rente.

2

Binnen 24 uur duidelijkheid

Binnen 24 uur laten we u weten of uw gewenste lening financierbaar is via Bufr.

3

Financieel voorstel op maat

Valt uw lening binnen onze kaders? Dan sturen we u binnen een dag vrijblijvend een indicatief voorstel toe.

4

Matching

Na uw akkoord gaan we uw aanvraag matchen met onze investeerders (kosteloos tot de juiste match).

5

Closing

Gefeliciteerd, er is een investeerder gevonden. Bent u tevreden? Dan is het tijd om te tekenen!


Hoeveel kan ik lenen?

Goed nieuws! Het aankopen of herfinancieren van commercieel vastgoed is goedkoper geworden dankzij de dalende rente. Past uw aanvraag binnen onze kaders? Krijg dan ook toegang tot onze gunstige financieringsvoorwaarden en scherpe rentetarieven. Zo bent u verzekerd van een financiering die exact aansluit op uw wensen. Vul hieronder uw financieringswens in (vanaf € 100.000,-) en krijg direct inzicht in uw mogelijkheden.

Start hier uw quickscan

1

Gewenste financiering

Vul hieronder de gegevens in. De quickscan rekent met u mee terwijl u de bedragen hieronder invult.

Staat het vastgoed in Nederland?

2

Resultaat quickscan

3

Ontvang samenvatting

Vul hier uw gegevens in, dan sturen wij u de resultaten toe.

Door op "Verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Bufr financiert zakelijk vastgoed

Welke CRE financiering kunnen wij verzorgen?

Wij realiseren leningen voor commercieel vastgoed, zonder tussenkomst van een bank. Past uw aanvraag binnen deze kaders?

Vanaf € 100.000,-

Wij kunnen uw vastgoedfinanciering realiseren vanaf € 100.000,- tot € 10.000.000,-.

Tot 75% loan to value

Tot 75% van de marktwaarde van het te (her)financieren vastgoed kunnen wij financieren.

Commercieel vastgoed in Nederland

Bijna al het zakelijk vastgoed voor de verhuur, overal in Nederland. Van winkels, horeca tot kantoorpanden.

Waarom commercieel
vastgoed financieren

met Bufr?

CRE sweetspot

Wij hebben extra interessante voorwaarden tot € 2.000.000,- en 60% loan to value. Daarnaast kunnen wij de meeste CRE financieringen tot 55% loan to value aflossingsvrij aanbieden.

Scherpe rentetarieven

Met onze diversiteit aan fundingkanalen profiteert u van de scherpste rente en financieringsvoorwaarden die exact aansluiten op uw situatie.

Aflossingsvrij mogelijk

De meeste financieringen kunnen wij aanbieden zonder aflossing of met beperkte aflossing.

Snel geregeld

Onze processen zijn kort en duidelijk, waardoor we de financiering snel realiseren. Met persoonlijke begeleiding van begin tot eind.

Dit zeggen onze klanten

Hoe realiseert Bufr hypotheken voor commercieel vastgoed?

Daar waar banken tegenwoordig niet meer alles kunnen en willen financieren, is het tijd voor het nieuwe financieren. Waar de een wil lenen, wil de ander investeren. Bufr brengt beide partijen samen in vastgoedfinancieringen, zonder tussenkomst van een bank. Altijd goed onderbouwd, snel geregeld en met gunstige voorwaarden.

Wij verzorgen de hypotheek voor commercieel vastgoed met een leensom van € 100.000,-. tot € 10.000.000.- via ons uitgebreide netwerk van investeerders. Dit noemen wij de buffer van Bufr. Het gaat hier om particuliere investeerders voor 1-op-1 financieringen of meerdere investeerders die via een Bufr Investeringsfonds uw aanvraag financieren. Daarnaast omvat ons netwerk ook institutionele investeerders. Dankzij dit uitgebreide netwerk kunnen wij bijna altijd invulling geven aan uw aanvraag. Voor de herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.

Een aanvraag indienen

Verhuurd vastgoed financieren


Meer weten?
Download ons gratis e-book

Lees in het e-book alles over zakelijk vastgoed financieren met Bufr, zonder tussenkomst van een bank.

Waarom lenen via Bufr?
Wat zijn de kosten?
Hoe werkt het?

Investeren in hypotheken
voor commercieel vastgoed?

Bent u niet op zoek naar een lening voor uw eigen commercieel vastgoed, maar wilt u juist investeren in een hypotheek voor commercieel vastgoed? Ook dan bent u bij Bufr aan het juiste adres! Via Bufr kunt u eenvoudig investeren in zakelijke hypotheken van ondernemers en vastgoedbeleggers. Een bewezen solide investering met een aantrekkelijk rendement.

Meer over investeren via Bufr