Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Samenwerken met Bufr?

Bent u zakelijk dienstverlener?
Krijgt u vragen over (her)financiering?
Adviseert u (private)investeerders?
Wilt u meer bieden dan uw concurrent?
Laten we samenwerken

Wat Bufr u belooft

Bufr financiert vastgoed voor ondernemend Nederland en vastgoedbeleggers. Wij matchen ondernemers met investeerders.
Door slim gebruik te maken van het Bufr netwerk kunt u uw klanten extra meerwaarde en mogelijkheden bieden op het gebied van financiering, met vastgoed als onderpand. Bufr kan hierbij deuren voor u openen die anders dicht blijven. Zo maken wij lenen én investeren makkelijk voor u en uw klant.

Ik wil hier meer over weten

Waarom samenwerken?

Kennis van zaken en persoonlijk contact

Bij Bufr heeft u direct contact met specialisten die graag met u willen sparren om de wensen van uw cliënten in te vullen. Telefonisch, via de chat, per email of middels een call zijn we u graag van dienst.

Snel duidelijkheid voor uw klant

Wij zijn gewend om snel te schakelen. Zo kunnen wij u direct aangeven of uw aanvraag binnen onze financieringskaders valt. Indien wenselijk kunnen wij binnen 5 dagen een financiering regelen.

Onze unieke Bufr belofte

Onze belofte is dat we altijd in staat zijn om financieringen te verstrekken. Dat doen we via 1-op-1 financieringen, ons Bufr Institutionele Fonds of ons Investeringsfonds. Investeerders die toe treden tot onze Bufr krijgen de beschikking over mooie investeringskansen.

Bufr personeel tbv adviseursmailing 7

Laten we samenwerken!

Bent u zakelijk dienstverlener en wordt u in uw dagelijkse praktijk geconfronteerd met vragen over (her)financiering van vastgoed door MKB-ers en vastgoedbeleggers? Of bent u gesprekpartner of adviseur van (private)investeerders die op zoek zijn naar een belegging met mooi rendement en een zekerheid? Voor iedere onderstaande type dienstverlening hebben wij specifieke toegevoegde waarde, dus: Let's Bufr!

Financieel adviseurs

Bent u financieel adviseur? Bufr helpt u met de realisatie van financieringen van commercieel vastgoed vanaf €100.000 tot €10.000.000. Met onze vijfdagen belofte geven wij u snel duidelijkheid over de haalbaarheid van de financiering. Uiteraard met vastgoed als onderpand.

Accountants

Bent u accountant en heeft u klanten met financieringsaanvragen? Bufr start waar banken stoppen. Wij kunnen u helpen met de realisatie van deze financieringen, vanaf €100.000 tot €10.000.000.

Heeft u als accountant of administratiekantoor klanten die op zoek zijn naar een vast rendement voor hun vrij beschikbaar vermogen? Bufr biedt zekerheid met investeringskansen voor beleggers, veilig en volledig ontzorgd.

Bedrijfsmakelaars

Bent u bedrijfsmakelaar en wilt u klanten helpen met de financiering van een object? Bufr realiseert snel de financiering van een object voor uw klant met directe financieringsmogelijkheden.

Verder bieden we u meer beleggers en potentiële verkopers door onze unieke tooling op uw website.

Vermogensadviseurs

Bent u vermogensadviseur en op zoek naar investeringskansen voor uw klant met zekerheid en een laag risico? Met Bufr kunt u meer investeringsmogelijkheden bieden aan uw klant en deze helpen met een gedegen vermogensadvies.

Home mobile 1

De voordelen voor u

Direct duidelijkheid

Door onze quickscan in te vullen of door direct contact met ons op te nemen kunnen wij u snel aangeven of de gewenste financiering binnen onze ruime kaders valt.

Binnen 24 uur

De koper kan tevens binnen 24 uur een offerte ontvangen waarin een indicatieve rente wordt afgegeven.

Mogelijk zonder aflossing

Doordat lenen bij Bufr ook mogelijk is zonder dat er sprake is van aflossing worden de financiële mogelijkheden voor de lener aanzienlijk vergroot.


Zullen we kennismaken?

Wij werken graag samen met collega professionals. Naast de extra service en mogelijkheden die u uw klanten kunt bieden, levert een samenwerking met Bufr u meer op. Graag maken we kennis met u om uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Wij zijn er van overtuigd dat we voor u van meerwaarde kunnen zijn.

Meer waarde voor uw klant
Deuren openen die anders dicht blijven
Leadvergoeding bespreekbaar

Stuur ons een bericht

Momenteel hebben we enkel factsheets voor Financieel adviseurs en Accountant of administratiekantoren. U kunt echter nog steeds gewoon contact opnemen.

Door op "Bericht versturen" te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U krijgt binnen 24 uur reactie van onze adviseurs.