Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Bufr & accountants en administratiekantoren


Bufr maakt lenen makkelijk

Hebben uw klanten ook moeite met het verkrijgen van een financiering of een herfinanciering van hun vastgoed?

Of heeft u klanten in uw portefeuille die op zoek zijn naar een investering met een interessant rendement?

In beide gevallen biedt Bufr uitkomst. Ontdek hoe interessant een samenwerking met Bufr kan zijn.

Lenen

Bufr gaat verder waar banken stoppen

Wij financieren vastgoed voor ondernemend Nederland en vastgoedbeleggers. Bufr biedt uw klanten maatwerk oplossingen vanaf € 100.000,- tot € 10.000.000,-, waarbij aflossingsvrij en een loan-to-value (LTV) van maximaal 75% de uitgangspunten zijn. In onze factsheet leest u meer details over onze financieringsmogelijkheden.

Snel duidelijkheid

Met de Bufr kunt u uw klant snel duidelijkheid geven over de financierbaarheid van een aanvraag. Binnen één werkdag weet u of de financieringsaanvraag haalbaar is. Na acceptatie en ontvangst van de benodigde stukken sturen wij de aanvraag direct door naar onze investeerders, waardoor u al binnen 5 werkdagen een concreet financieringsvoorstel kunt ontvangen.

Check de gewenste financiering

Door onze quickscan in te vullen of door direct contact met ons op te nemen kunnen wij u snel aangeven of de gewenste financiering binnen onze ruime kaders valt

Binnen 24 uur een voorstel

Uw klant kan tevens binnen 24 uur een voorstel ontvangen, waarin een indicatieve rente wordt afgegeven

Aflossingsvrij

Doordat lenen bij Bufr ook aflossingsvrij mogelijk is, worden de financiële mogelijkheden voor de lener aanzienlijk vergroot

Interessante investeringsopties
voor uw vermogende klanten?

Wilt u uw vermogende klant een zekere investering bieden met een interessant rendement?
Bufr biedt solide investeringsmogelijkheden met de geruststellende zekerheid van vastgoed als onderpand.

1-op-1 financiering

Een 1-op-1 financiering is maatwerk. De investeerder kiest voor de directe financiering van een specifiek vastgoedobject van een MKB-er of vastgoedbelegger. De financiering matcht 100% met de investeringswens wat betreft de hoofdsom, LTV (risico), looptijd en het rendement.

Investeringsfonds

Voor klanten die liever willen investeren in een gedifferentieerde portefeuille is het Bufr Investeringsfonds interessant. Investeerders betalen géén inlegkosten en kunnen al instappen vanaf € 100.000,-. Het fonds heeft een standaard looptijd van 5 jaar, waardoor de investeerder voor een langere periode profiteert van een vast rendement, met maandelijkse rente-uitbetaling. Ieder kwartaal wordt door Bufr een nieuw Investeringsfonds gestart.

Bart staat voor u klaar

Bart van Rooijen is Relatiemanager bij Bufr. Hij vertelt u graag meer over een succesvolle samenwerking tussen u en Bufr. Naast de extra service en mogelijkheden die u uw klanten kunt bieden, levert een samenwerking u meer op.

Graag maken we persoonlijk kennis om uw wensen en de wederzijdse voordelen te bespreken.

Direct bellen met Bart

088 0778 778

Stuur ons een bericht

Door op "Bericht versturen" te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U krijgt binnen 24 uur reactie van onze adviseurs.