Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Heeft u vragen over onze dienstverlening?

Wij hebben de meest gestelde vragen hieronder voor u op een rijtje gezet.

Algemene vragen

Loan to value (LTV) wordt doorgaans uitgedrukt in procenten en geeft de verhouding tussen de lening en de taxatiewaarde van vastgoed aan.

Bufr gaat zorgvuldig en conform de Nederlandse wetgeving met uw gegevens om.

Bufr biedt ondernemers en vastgoedbeleggers financiële ruimte om ambities waar te make. De financiering kan aangevraagd worden voor herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed.

Bufr beschikt over een netwerk van financiers.

Voor taxatie van te financieren vastgoed werkt Bufr samen met Taxatie Netwerk.

Bufr is er voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering en daarbij het vastgoed als onderpand kunnen bieden én voor investeerders die op zoek zijn ondernemers te helpen in ruil voor een aantrekkelijk rendement.

In de lening met hypothecaire zekerheid is vastgelegd dat het onroerend goed als onderpand dient voor de verstrekte lening.

Bufr bemiddelt in hypothecaire leningen tussen ondernemers en financiers.

Vragen over lenen

Ja, bij Bufr kunt u in de meeste gevallen aflossingsvrij lenen.

Het is afhankelijk van meerdere factoren of wij een financiering kunnen verzorgen. Als wij uw financieringsaanvraag uitzetten bij onze investeerders dan is dat altijd met een positief advies.

Nee. Wij kunnen enkel een rol spelen bij vastgoed binnen Nederland.

Een zakelijke hypotheek is een hypotheek voor ondernemers. Voor de (her)financiering van bedrijfspanden of beleggingspanden voor de verhuur.

Om een financiering aan te vragen hebben we gegevens van u nodig. Hoe completer en sneller de aanlevering van stukken, hoe sneller de behandeling.

Nee. Als u een financiering via Bufr gerealiseerd heeft, is het niet nodig dat u ieder jaar uw jaarcijfers opnieuw indient.

Bufr bemiddelt in financieringsaanvragen vanaf €100.000 tot €10.000.000. Hoeveel u kunt lenen wordt grotendeels bepaald door de waarde van het vastgoed.

Nee, niet iedereen kan de gegevens van uw onderneming en uzelf inzien. Uw gegevens worden nooit zonder uw toestemming buiten ons netwerk gedeeld.

De rente wordt bepaald aan de hand van variabelen, zoals de LTV, type vastgoed en looptijd.

Als ondernemer betaalt u een eenmalige afsluitprovisie en een servicevergoeding gedurende de looptijd van de lening.

Wij streven ernaar om binnen vijf dagen uw financieringsaanvraag te matchen met een investeerder uit ons netwerk. Wij nemen u mee in ons proces en u heeft invloed op de snelheid van uw aanvraag.

U kunt als ondernemer of belegger direct een aanvraag bij ons indienen óf via een intermediair.

Vragen over investeren

De rechten en plichten voor de investeerder in de hypotheekakte zijn overdraagbaar. Bij voortijdige beëindiging kan voor overname van de akte een nieuwe investeerder worden gezocht.

Ja, als particulier kunt u via Bufr investeren in zakelijke hypotheken. Het minimale investeringsbedrag is € 100.000,-.

Bufr hanteert meer dan tien zekerheden met als belangrijkste: Het eerste recht van hypotheek.

Investeren in zakelijke hypotheken is een gunstige manier om rendement uit vermogen te halen. Met het verstrekken van een zakelijke hypotheek investeert u in zakelijk vastgoed en krijgt u het eerste recht van hypotheek; het pand fungeert hierbij als onderpand.

U kunt via Bufr in vastgoed investeren door een zakelijke hypotheek beschikbaar te stellen. Met de zekerheid op een aantrekkelijk rendement. Als u zelf vastgoed wilt aanschaffen, als belegging voor de verhuur, kunt u gebruik maken van een zakelijke hypotheek mogelijk gemaakt door de buffer uit ons netwerk.

U kunt zich aanmelden als investeerder door uw investeringsprofiel in te vullen.

Bij Bufr betaalt u als investeerder een eenmalige provisie bij aanvang van uw financiering. Gedurende de looptijd betaalt u een servicevergoeding.

Vragen over het investeringsfonds

Ja, dat is één van de voordelen van instappen in het fonds. Omdat er meerdere objecten vanuit het fonds worden gefinancierd, kunt u zelf het exacte bedrag bepalen dat u wilt inleggen (vanaf € 100.000,-).

Beleggen in een investeringsfonds is één van de veiligste manieren om meer uit uw geld te halen. Daarbij is het eenvoudig om deel te nemen. Ook wordt er vaak voor het fonds gekozen vanwege het gemak: u heeft u geen omkijken naar uw investering zoals bijvoorbeeld bij een 1-op-1 investering.

Jazeker, iedereen kan deelnemen. De enige voorwaarde is een inleg vanaf € 100.000,-.

Het fonds heeft een looptijd van 3 tot 5 jaar. Bij de start kunt u zelf aangeven welke looptijd uw voorkeur heeft. Het fonds houdt dan rekening met uw voorkeur.

U kunt uw interesse kenbaar maken via dit formulier (dit is geheel vrijblijvend). Vervolgens ontvangt u een e-mail van de fondsmanager met de fondsvoorwaarden en enkele vragen. Deelnemen is eenvoudig. We nemen u stap voor stap voor stap mee in het proces.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Direct contact met Bufr

088 0778 778

Stuur ons een bericht

Door op "Bericht versturen" te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U krijgt binnen 24 uur reactie van onze adviseurs.