Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Onbezorgd investeren
met vast rendement

Aantrekkelijk rendement van 6,5% tot 8%
Zekerheid van 1e recht van hypotheek
Maandelijkse rente uitbetaling

Vraag hier het e-book investeren aan

Haal meer uit uw geld
met een investering in zakelijke hypotheken

Waarom kiezen voor beleggen in zakelijke hypotheken van ondernemers en vastgoedbeleggers? Het antwoord is simpel: het is een bewezen solide investering met een hoog rendement en laag risico. Met de zekerheid van vastgoed als onderpand, heeft u als investeerder een ijzersterke positie. Beleggen in zakelijke hypotheken is minder volatiel en risicovol dan bijvoorbeeld de cryptomarkt of aandelen, én levert significant meer op dan spaarrente en obligaties. Wilt u onbezorgd investeren zonder dat u omkijken heeft naar uw belegging? Dan is investeren in zakelijke hypotheken van ondernemers een goede optie voor u.

Vergelijk risico's investeringsvormen

Zeker investeren met Bufr kan op twee manieren:

1-op-1 financieren

Een 1-op-1 financiering is maatwerk. De investeerder kiest voor de directe financiering van een specifiek vastgoedproject van een MKB-er of vastgoedbelegger. De financiering matcht 100% met de investeringswens wat betreft de hoofdsom, LTV (risico), looptijd en het rendement.

Bufr Investeringsfonds

Om investeren via Bufr nog makkelijker te maken, kunt u ook kiezen voor een investering via het Bufr Investeringsfonds. Daarmee profiteert u van een vast rendement én optimale risicospreiding. Instappen kan vanaf € 100.000,-.

U kent ons o a van 17
U kent ons o a van 18

Waarom is investeren in zakelijke hypotheken een veilige keuze?

Investeren in zakelijke hypotheken is één van de veiligste manieren om meer uit uw geld te halen. De zekerheid zit o.a. in het vastgoed als onderpand van uw investering en een LTV (Loan to Value) die nooit hoger is dan 75%. Start ook met onbezorgd investeren: u bepaalt uw inleg en looptijd, wij regelen de rest. Instappen kan vanaf € 100.000,-.

Aantrekkelijk rendement van 6,5% tot 8%

Investeren in zakelijke hypotheken van ondernemers levert u een hoog én vast rendement op.

Zekerheid eerste recht van hypotheek

Met de zekerheid van vastgoed als onderpand geniet u van het eerste recht van hypotheek. Bovendien is de lener hoofdelijk aansprakelijk.

Maandelijkse rente uitbetaling

U bepaalt zelf uw inleg (instappen vanaf € 100.000,-) en de gewenste looptijd. Vervolgens ontvangt u maandelijks de rente op uw rekening.

Investeren met Bufr

Waarin investeert u met Bufr?

Met Bufr investeert u in de zakelijke hypotheek van commercieel vastgoed vanaf € 100.000,- tot € 1.000.000,-.

U bepaalt waar(in) u investeert. Van winkels, kantoren, bedrijfsruimtes, showrooms, horeca, sportinstellingen, tot beleggingspanden voor de verhuur. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.

Bufr regelt de rest. Van toetsting van de aanvraag, een actueel taxatierapport, opstellen van de hypotheekakte, de algemene voorwaarden tot de automatische betalingen van de rente en eventuele aflossing.

E book investeren mockup mei 2024

Eerst meer weten over investeren?

Download ons gratis E-book

Misschien heeft u nog vragen over hoe investeren met Bufr precies werkt of waarom investeren in zakelijk vastgoed een veilige keuze is. In ons gratis E-book krijgt u antwoord op deze vragen en meer.

Hoe werkt investeren?
Welke zekerheden biedt Bufr?
Wat zijn de kosten?

In 5 stappen
investeren

via Bufr

Bufr maakt investeren makkelijk. In 5 overzichtelijke stappen helpen we u bij het vinden van een investering die aansluit op uw wensen.

Geef uw investeringsprofiel door

1

Uw investeringsprofiel invullen

Om uw investeringswensen inzichtelijk te maken, vragen wij u om een investeringsprofiel in te vullen. Zo kunnen wij u rechtstreeks van passende investeringskansen voorzien. U kunt uw wensen ook persoonlijk aangeven in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

2

Investeringskansen ontvangen

Wij houden u via de mail frequent op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Ontvangen wij een passende financieringsaanvraag die matcht met uw investeringswensen? Dan nemen wij rechtsreeks contact met u op.

3

Uw interesse kenbaar maken

Heeft u interesse in een investeringskans? Geef het vrijblijvend en eenvoudig aan via het formulier op de betreffende webpagina. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. Wij nemen vervolgens contact met u op en voorzien u van extra informatie.

4

Uw investering compleet maken

Heeft u de investeringskans beoordeeld en bent u overtuigd? Wij reserveren de aanvraag en zorgen dat alle documenten worden opgesteld en gecontroleerd. Een handtekening onder de hypotheekakte maakt uw investering compleet. We feliciteren u met uw investering via Bufr.

5

Maandelijks rendement onvangen

Bufr draagt zorg voor uw investering. Zo worden de rente en eventuele aflossing automatisch maandelijks op uw rekening bijgeschreven. We houden u op de hoogte via ons online portaal.

Starten met investeren?

Zet de eerste stap: maak vrijblijvend een profiel aan. Geef aan hoeveel u wilt investeren en hoelang u uw geld kunt missen. U ontvangt dan investeringskansen op maat, ook als deze nog niet gepubliceerd zijn.

Ontvang passende investeringskansen
Inleg vanaf € 100.000,-
Gegarandeerd rendement van 6,5% - 8%
Maak een investeringsprofiel aan

Door op "Versturen" te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Brochure Investeringsfonds algemeen

Bufr Investeringsfonds:
Geen omkijken naar uw investering

Om investeren via Bufr nog makkelijker te maken, kunt u naast 1-op-1 financieren ook kiezen voor een investering via het Bufr Investeringsfonds. Door te participeren in dit fonds profiteert u van optimale risicospreiding én een vast rendement. U kunt instappen vanaf € 100.000,-.

Waarom is dit interessant voor u?

  • Geen inlegkosten
  • Eigen inleg bepalen, vanaf € 100.000,-
  • Maandelijkse rente uitbetaling
  • 5 jaar lang een vast rendement
  • Zekerheid door gespreide portefeuille

Brochure aanvragen
Meer lezen over investeringsfonds