Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Onbezorgd investeren
met vast rendement

Gegarandeerd rendement van 6,5% tot 9%
Zekerheid van 1e recht van hypotheek
Maandelijkse rente uitbetaling
Bekijk investeringskansen

Vraag gratis het
e-book investeren aan

E book investeren mockup

Hoe ziet uw gewenste investering eruit?

Wilt u rechtstreeks passende investeringskansen ontvangen? Laat ons dan weten waar uw voorkeur naar uitgaat. Denk hierbij aan de hoogte van uw investeringen, uw risicoprofiel en uw voorkeur voor bepaalde types vastgoed. Vul uw investeringsprofiel in en wij houden u persoonlijk op de hoogte.

Vul uw investeringsprofiel inActuele investeringskansen

Investeren met zekerheid en aantrekkelijk rendement

Profiteren van een onbezorgde belegging met een vast rendement? Bufr realiseert een belegging met kapitaalbehoud, met de investering in zakelijke hypotheken van commercieel vastgoed. Gedurende de looptijd ontzorgt Bufr u volledig en profiteert u van de zekerheden van Bufr.

Aantrekkelijk rendement

Bufr realiseert een rendement op uw vermogen van 6,5% tot 9%. Voor een belegging met kapitaalbehoud.

Volledig verzorgd

Bufr verzorgt de maandelijkse incasso en doorbetaling van rente en de eventuele aflossing aan u als investeerder.

Eerste recht van hypotheek

Met het eerste recht van hypotheek op het gefinancierde vastgoed is zekerheid gegarandeerd.

Loan to value tot 75%

Financiering tot maximaal 75% van de waarde van het vastgoed creëert een buffer voor uw investering.

E book investeren mockup

Download ons
gratis E-book

Wilt u zich rustig inlezen in wat Bufr voor u kan betekenen? In ons gratis E-book leest u alles over investeren met zekerheid en een aantrekkelijk rendement.

Onze zekerheden en propositie
Wél de lusten en niet de lasten

Waarin investeert u met Bufr?

Met Bufr investeert u in de zakelijke hypotheek van commercieel vastgoed vanaf € 100.000,- tot € 1.000.000,-.

U bepaalt waar(in) u investeert. Van winkels, kantoren, bedrijfsruimtes, showrooms, horeca, sportinstellingen, tot beleggingspanden voor de verhuur. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.

Bufr regelt de rest. Van toetsting van de aanvraag, een actueel taxatierapport, opstellen van de hypotheekakte, de algemene voorwaarden tot de automatische betalingen van de rente en eventuele aflossing.

I Nvesteren met Bufr

Een bewezen solide investering

Met een hoog rendement en laag risico investeert u met Bufr in vastgoed van gedreven ondernemers. U profiteert van de lusten en heeft niet de lasten van eigen vastgoed, het risico van aandelen of lage rente opbrengsten op obligaties. Een bewezen solide investering. Het te financieren object is gedegen getoetst, het pand dient als onderpand en de LTV (Loan to Value) is nooit hoger dan 75%.

Bekijk actuele investeringskansen

Group 18

In 5 stappen
investeren

via Bufr

Bufr maakt investeren makkelijk. In 5 overzichtelijke stappen helpen we u bij het vinden van een investering die aansluit op uw wensen.

Geef uw investeringsprofiel door

1
Uw investeringsprofiel invullen

Om uw investeringswensen inzichtelijk te maken, vragen wij u om een investeringsprofiel in te vullen. Zo kunnen wij u rechtstreeks van passende investeringskansen voorzien. U kunt uw wensen ook persoonlijk aangeven in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

2
Investeringskansen ontvangen

Wij houden u via de mail frequent op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Ontvangen wij een passende financieringsaanvraag die matcht met uw investeringswensen? Dan nemen wij rechtsreeks contact met u op.

3
Uw interesse kenbaar maken

Heeft u interesse in een investeringskans? Geef het vrijblijvend en eenvoudig aan via het formulier op de betreffende webpagina. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. Wij nemen vervolgens contact met u op en voorzien u van extra informatie.

4
Uw investering compleet maken

Heeft u de investeringskans beoordeeld en bent u overtuigd? Wij reserveren de aanvraag en zorgen dat alle documenten worden opgesteld en gecontroleerd. Een handtekening onder de hypotheekakte maakt uw investering compleet. We feliciteren u met uw investering via Bufr.

5
Maandelijks rendement onvangen

Bufr draagt zorg voor uw investering. Zo worden de rente en eventuele aflossing automatisch maandelijks op uw rekening bijgeschreven. We houden u op de hoogte via ons online portaal.

Bufr Investeringsfonds

Om investeren via Bufr nog makkelijker te maken, kunt u naast 1-op-1 financieren ook kiezen voor een investering via het Bufr Investeringsfonds. Door te participeren in dit fonds profiteert u van optimale risicospreiding én een vast rendement. U kunt instappen vanaf € 100.000,-.

Waarom is dit interessant voor u?

  • Geen inlegkosten
  • Eigen inleg bepalen, vanaf € 100.000,-
  • Maandelijkse rente uitbetaling
  • Een aantrekkelijk rendement
  • Zekerheid door gespreide portefeuille

Lees er alles over in onze brochure.

Download brochure

Investeringsfonds Bufr

Bufr maakt investeren makkelijk

Zet vandaag de eerste stap naar een solide investering, zonder gedoe.

Registreren als investeerder

Laat ons weten hoeveel u wilt investeren en hoelang u uw geld kunt missen. Zo kunnen wij u van passende investeringskansen voorzien.

Uw investeringsprofiel invullen

Actueel aanbod

Wilt u investeren in zakelijk vastgoed van ondernemers? Bekijk ons actuele aanbod met interessante investeringskanen met hoog rendement en laag risico.

Bekijk het actuele aanbod