Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

De buffer van Bufr, de grondslag voor onze oprichting

De buffer van Bufr, de grondslag voor onze oprichting.
Met Bufr willen we een buffer zijn voor ondernemend Nederland, en dat lukt ons goed. Inmiddels kunnen we spreken dat de buffer van Bufr goed gevuld is en we nemen jullie graag mee wat dat voor jou kan betekenen.

Financieren
Als MKB ondernemer of als professioneel belegger zit de waarde van jouw bezit vaak vast in stenen. Dit kan je ambitie enorm remmen.

Bufr heeft de mogelijkheid om via verschillende financiers jou te financieren met leningen tussen de 100.000 euro en 10 miljoen euro en aflossingsvrij is altijd het uitgangspunt.

Bij Bufr houden we niet van afwachten en beloven we je binnen vijf werkdagen duidelijkheid te geven over de financieringsmogelijkheden (mits we natuurlijk een duidelijk beeld hebben kunnen krijgen van jouw vraag en situatie).

Omdat je soms ook even eerst wilt aftasten kunnen we je binnen één werkdag op basis van een paar korte vragen al meenemen in de mogelijkheden.

Lees meer over lenen

Investeren
Dagelijkse komen er meerdere mooie aanvragen van professionele beleggers en MKB ondernemers voorbij. Dit zijn vaak gedreven personen die geremd worden bij de uitvoering van hun ambitie, bijvoorbeeld doordat traditionele financiers ze niet meer willen helpen.

Voor jou zijn wij de vertaalslag tussen de aanvraag en kwalitatieve beoordeling van de risico’s.
Op basis van de uitgangspunten van de aanvraag en aanvrager matchen wij de financiering (mits deze door ons professionele acceptatiebeleid is geaccepteerd) met de meest passende financier. Wie dat is? Dat hangt helemaal af van uw investeringswensen die u aan ons heeft doorgegeven.

Geen marktkraam waar u moet zoeken tot u één naar wens vindt, maar aanbod op maat

Lees meer over investeren

Wilt u wel gebruik maken van onze diensten als professioneel beoordelaar, maar heeft u minder gevoel bij individuele proposities? Dan informeren we u graag over de mogelijkheden van het participeren in een investeringsfonds van Bufr.

Met dit fonds bent u niet afhankelijk van investeren in één enkel object, maar doet u naar rato van uw inleg mee met meerdere financieringen. Uw risico is daarmee lager en u ontvangt een vast (geprognotiseerd) rendement.

Wij beschikken over een breed netwerk van verbonden financiers, bestaande uit particuliere investeerders, family offices en diverse fondsen (waaronder ons eigen investeringsfonds).

Bekijk de mogelijkheden


Meer weten?

Heeft u meer vragen? Bekijk dan vooral de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Buffer van Bufr