Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Beleggingshypotheek zonder tussenkomst van een bank

Uw beleggingspand financieren met Bufr

Een financiering voor uw beleggingspand? Met Bufr is de beleggingshypotheek snel, persoonlijk en transparant online geregeld. Met een gunstige rente en flexibiliteit in aflossen en looptijd biedt de gerealiseerde financiering via Bufr u veel mogelijkheden. Meteen weten wat uw financieringsmogelijkheden zijn, doe dan de quickscan.


Bereken hoeveel u kunt lenen

Bufr financiert zakelijk vastgoed

De voordelen van Bufr

Professionele begeleiding en persoonlijk advies door een deskundig financieel adviseur die op basis van uw situatie een optimaal financieringsadvies samenstelt.

Gunstige condities

Met een LTV tot maximaal 75% en aantrekkelijke rente tussen 5% en 7%.

Flexibiliteit

U kiest zelf of u de lening wilt aflossen of niet, en hoe lang de lening loopt. Extra aflossen is overigens altijd mogelijk.

Online gemak

In het online portaal levert u snel en gemakkelijk uw gegevens aan en heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van uw aanvraag en de realisatie van uw financiering.

Bufr brengt ondernemers en investeerders samen

Daar waar banken tegenwoordig niet meer alles kunnen en willen financieren, is het tijd voor het nieuwe financieren. Waar de een wil lenen, wil de ander beleggen. Bufr brengt beide samen in vastgoedfinancieringen, zonder tussenkomst van een bank en met vastgoed als onderpand. Altijd goed onderbouwd, snel geregeld en met gunstige voorwaarden. Nieuwe vertrouwde degelijkheid.

Investeren in vastgoed Bufr

Kom ik in aanmerking voor een beleggingshypotheek?

Een woning of appartement voor de verhuur? Wij verzorgen de beleggingshypotheek voor commercieel vastgoed met een leensom van € 100.000,-. tot € 10.000.000.-. Voor de herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.

Met de buffer van investeerders uit ons netwerk is uw beleggingshypotheek snel, persoonlijk en transparant online geregeld.


Doe de quickscan

Financieren kan snel: uw beleggingshypotheek in 5 stappen

Financieren kan snel met Bufr. We begeleiden u persoonlijk tot uw vastgoedfinanciering geregeld is. Waar u ook tegen aanloopt binnen het proces: wij zorgen ervoor dat het goed komt.

1
Online quickscan

Na de quickscan weet u hoeveel u kunt lenen en tegen welke rente.

2
Aanleveren van gegevens

Binnen 24 uur weet u of uw gewenste lening haalbaar is.

3
Financieringsvoorstel

Binnen één werkdag ontvangt u een indicatief voorstel.

4
Matchen investeerder en lener

Tijd om te matchen! Geheel kosteloos tot de juiste match.

5
Passeren bij notaris

Gefeliciteerd, er is een investeerder gevonden: tijd om te tekenen!

Deskundig advies van een specialist

Start uw aanvraag hier en weet meteen wat er mogelijk is. Liever persoonlijk contact met een specialist? Neem dan gerust contact op via 088 0778778.

Team Bufr Henri van de Belt
Henri van de Belt | 088 0778778