Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Uw beleggingspand herfinancieren met Bufr

Beleggingshypotheek zonder tussenkomst van een bank

Een herfinanciering voor uw beleggingspand? Met Bufr is de (her)financiering voor uw commercieel vastgoed snel, persoonlijk en transparant online geregeld. Met een gunstige rente en flexibiliteit in aflossen en looptijd biedt Bufr u veel mogelijkheden. Meteen weten wat uw (her)financieringsmogelijkheden voor uw vastgoed zijn, doe dan de quickscan.


Doe de quickscanBufr financiert zakelijk vastgoed

De voordelen van Bufr

Professionele begeleiding en persoonlijk advies door een deskundig financieel adviseur die op basis van uw situatie een optimaal financieringsadvies samenstelt.

Gunstige condities

Met een LTV tot maximaal 75% en aantrekkelijke rente van 6,5% tot 8%.

Flexibiliteit

U kiest zelf of u de lening wilt aflossen of niet, en hoe lang de lening loopt. Extra aflossen is overigens altijd mogelijk.

Online gemak

In het online portaal levert u snel en gemakkelijk uw gegevens aan en heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van uw aanvraag en de realisatie van uw financiering.

Bufr brengt ondernemers en investeerders samen

Daar waar banken tegenwoordig niet meer alles kunnen en willen financieren, is het tijd voor het nieuwe financieren. Waar de een wil lenen, wil de ander beleggen. Bufr brengt beide samen in vastgoedfinancieringen, zonder tussenkomst van een bank en met vastgoed als onderpand. Altijd goed onderbouwd, snel geregeld en met gunstige voorwaarden. Nieuwe vertrouwde degelijkheid.

Realiseren wij uw herfinanciering?

Een woning of appartement voor de verhuur? Wij verzorgen de herfinanciering van uw beleggingspanden met een leensom van € 100.000,-. tot € 10.000.000.-. Voor de herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.

Met de herfinanciering van uw vastgoed krijgt u de mogelijkeid om de overwaarde van een beleggingspand opnieuw te investeren en uw vastgoedportefeuille verder uit te breiden.


Doe de quickscan

Investeren in vastgoed Bufr

Herfinancieren kan snel: uw beleggingshypotheek in 5 stappen

Herfinancieren kan snel met Bufr. We begeleiden u persoonlijk tot uw vastgoedfinanciering geregeld is. Waar u ook tegen aanloopt binnen het proces: wij zorgen ervoor dat het goed komt.

1

Online quickscan

Na de quickscan weet u hoeveel u kunt lenen en tegen welke rente.

2

Aanleveren van gegevens

Binnen 24 uur weet u of uw gewenste lening haalbaar is.

3

Financieringsvoorstel

Binnen één werkdag ontvangt u een indicatief voorstel.

4

Matchen investeerder en lener

Tijd om te matchen! Geheel kosteloos tot de juiste match.

5

Passeren bij notaris

Gefeliciteerd, er is een investeerder gevonden: tijd om te tekenen!

Herfinanciering van uw beleggingspand aanvragen

Start uw aanvraag hier en weet meteen wat er mogelijk is. Liever persoonlijk contact met Bufr? Neem dan gerust contact op via 088 0778778.

Team Bufr Berber
Berber Bakker | 088 0778778