Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Commercieel vastgoed financieren

Financiering van uw commercieel vastgoed

Of u nu wilt financieren in commercieel vastgoed of opzoek bent naar financiering voor uw eigen commercieel vastgoed. Bij Bufr bent u aan het juiste adres! Met Bufr is de financiering voor uw commercieel vastgoed snel, persoonlijk en transparant geregeld.

Lenen

Wilt u direct weten wat de financieringsmogelijkheden zijn voor uw vastgoed zijn? Maak gebruik van onze quickscan door middel van de 'ik wil lenen' knop.

Investeren

Liever zelf financieren in commercieel vastgoed omdat de rente op de bank u niks oplevert en rendementen op andere investeringen tegenvallen? Via Bufr kunt u investeren met een rendement van 5% to 7,5% op uw investeringsvermogen. Vul uw investeringsprofiel in door middel van de 'ik wil investeren' knop om rechtstreeks passende investeringskansen te ontvangen.

Hypotheek voor commercieel vastgoed

Een woning of appartement voor de verhuur? Wij verzorgen de hypotheek voor commercieel vastgoed met een leensom van € 100.000,-. tot € 10.000.000.-. Voor de herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.

Met de buffer van investeerders uit ons netwerk is uw financiering snel, persoonlijk en transparant online geregeld.

Doe de quickscan

Investeren in vastgoed Bufr

Het nieuwe vastgoed financieren

Daar waar banken tegenwoordig niet meer alles kunnen en willen financieren, is het tijd voor het nieuwe financieren. Waar de een wil lenen, wil de ander investeren. Bufr brengt beide samen in vastgoedfinancieringen, zonder tussenkomst van een bank. Altijd goed onderbouwd, snel geregeld en met gunstige voorwaarden. Nieuwe, vertrouwde degelijkheid.

Bufr financiert zakelijk vastgoed

De voordelen van Bufr

Professionele begeleiding en persoonlijk advies door een deskundig financieel adviseur die op basis van uw situatie een optimaal financieringsadvies samenstelt.

Gunstige condities

Commercieel vastgoed financieren met een aantrekkelijk rendement op uw vermogen van 5% tot 7,5%.

Flexibiliteit

Bepaal zelf waar uw investeringsvoorkeuren naar uitgaan

Online gemak

In het online portaal levert u snel en gemakkelijk uw gegevens aan en heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van uw investeringsaanvraag.

Een vastgoedfinanciering in 5 stappen

Commercieel vastgoed financieren is snel gedaan. Of u nu ondernemer bent of vastgoedbelegger: team Bufr regelt het voor u. We begeleiden u persoonlijk tot uw vastgoedfinanciering geregeld is. Waar u ook tegen aanloopt binnen het proces: wij zorgen ervoor dat het goed komt.

Bereken zelf wat u kunt lenen

1
Online quickscan

Na de quickscan weet u hoeveel u kunt lenen en tegen welke rente.

2
Aanleveren van gegevens

Binnen 24 uur weet u of uw gewenste lening haalbaar is.

3
Financieringsvoorstel

Binnen één werkdag ontvangt u een indicatief voorstel.

4
Matchen investeerder en lener

Tijd om te matchen! Geheel kosteloos tot de juiste match.

5
Passeren bij notaris

Gefeliciteerd, er is een investeerder gevonden: tijd om te tekenen!

Uw vastgoedfinanciering aanvragen

Bent u op zoek naar een financiering voor uw commerciële vastgoed? Maak dan makkelijk en snel gebruik van onze quickscan om uw financieringsmogelijkheden te ontdekken.

Team Bufr Diederik