Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Hypotheek bedrijfspand

Snel een hypotheek regelen voor uw bedrijfspand

Een financiering voor uw bedrijfspand? Met Bufr is uw zakelijke hypotheek snel, persoonlijk en transparant online geregeld. Met een gunstige rente en flexibiliteit in aflossen en looptijd biedt de een financiering met Bufr u veel mogelijkheden. Meteen weten wat uw financieringsmogelijkheden zijn, doe dan de quickscan.

Bereken zelf wat u kunt lenen

Investeren in vastgoed Bufr

Kom ik in aanmerking voor een hypotheek voor mijn bedrijfspand?

Wij verzorgen de vastgoedfinanciering voor ondernemers met een leensom van € 100.000,-. tot € 10.000.000.-. Voor de herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed. Voor uw winkel, kantoor, bedrijfsruimte, showroom, horeca, sportinstelling, maar ook voor uw beleggingspand voor de verhuur. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.Wij maken uw vastgoedfinanciering mogelijk door middel van de buffer van investeerders uit ons netwerk.

Bekijk uw mogelijkheden direct

Waar banken stoppen start Bufr

Daar waar banken tegenwoordig niet meer alles kunnen en willen financieren, is het tijd voor het nieuwe financieren. Waar de een wil lenen, wil de ander beleggen. Bufr brengt beide samen in vastgoedfinancieringen zonder tussenkomst van een bank. Altijd goed onderbouwd met de persoonlijke begeleiding van een gekwalificeerd financieel adviseur uit de regio. Nieuwe vertrouwde degelijkheid.

De voordelen van Bufr

Professionele begeleiding en persoonlijk advies door een deskundig financieel adviseur die op basis van uw situatie een optimaal financieringsadvies samenstelt.

Gunstige condities

Met een LTV tot maximaal 75% en aantrekkelijke rente tussen 5% en 7%.

Flexibiliteit

U kiest zelf of u de lening wilt aflossen of niet, en hoe lang de lening loopt. Extra aflossen is overigens altijd mogelijk.

Online gemak

In het online portaal levert u snel en gemakkelijk uw gegevens aan en heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van uw aanvraag en de realisatie van uw financiering.

Bufr financiert zakelijk vastgoed

Een hypotheek voor uw bedrijfspand in 5 stappen

Commercieel vastgoed financieren is snel gedaan. Of u nu ondernemer bent of vastgoedbelegger: team Bufr regelt het voor u. We begeleiden u persoonlijk tot uw vastgoedfinanciering geregeld is. Waar u ook tegen aanloopt binnen het proces: wij zorgen ervoor dat het goed komt.

Bereken zelf wat u kunt lenen

1
Online quickscan

Na de quickscan weet u hoeveel u kunt lenen en tegen welke rente.

2
Aanleveren van gegevens

Binnen 24 uur weet u of uw gewenste lening haalbaar is.

3
Financieringsvoorstel

Binnen één werkdag ontvangt u een indicatief voorstel.

4
Matchen investeerder en lener

Tijd om te matchen! Geheel kosteloos tot de juiste match.

5
Passeren bij notaris

Gefeliciteerd, er is een investeerder gevonden: tijd om te tekenen!

Een hypotheek voor uw bedrijfspand aanvragen

Start uw aanvraag hier en weet meteen wat er mogelijk is. Liever persoonlijk contact met een specialist? Neem dan gerust contact op via 088 0778778.

Team Bufr Berber
Berber Bakker