Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Bufr & vermogensbeheerders en -adviseurs

Bufr maakt investeren makkelijk

Als vermogensbeheerder of -adviseur maakt u in overleg met uw klant een zorgvuldige afweging van risico en rendement. Met Bufr kunt u een goede beleggingsoptie toevoegen aan uw advies mogelijkheden.

  Bufr staat voor:

   Investeren met zekerheid
   Een vast maandelijks rendement
   Volledig ontzorging gedurende de looptijd
   Risicoprofiel highdef 050623

   De eerste stap naar investeren via Bufr

   Bij Bufr kunt u in overleg met uw klant vrijblijvend een passend investeringsprofiel aanmaken. U krijgt dan frequent of op uw verzoek van ons bij dit profiel passende investeringskansen aangeboden. In dit profiel worden in hoofdlijnen aspecten vastgelegd als de gewenste investering en de gewenste looptijd. Eventueel kan ook nog een selectie worden gemaakt van o.a. type vastgoed en een regionale voorkeur.
   Investeringsprofiel

   Investeren via Bufr kan op twee manieren

   Voor uw klant kunt u een keuze maken tussen een 1-op-1 investering of een participatie in een Bufr Investeringsfonds.

   1-op-1 financiering

   Een 1-op-1 financiering is maatwerk. De investeerder kiest voor de directe financiering van een specifiek vastgoedobject van een MKB-er of vastgoedbelegger. De financiering matcht 100% met de investeringswens wat betreft de hoofdsom, LTV (risico), looptijd en het rendement.

   Investeringsfonds

   Voor klanten die liever willen investeren in een gedifferentieerde portefeuille is het Bufr Investeringsfonds interessant. Investeerders betalen géén inlegkosten en kunnen al instappen vanaf € 100.000,-. Het fonds heeft een standaard looptijd van 5 jaar, waardoor de investeerder voor een langere periode profiteert van een vast rendement, met maandelijkse rente-uitbetaling. Ieder kwartaal wordt door Bufr een nieuw Investeringsfonds gestart.

   Een samenwerking met klantbehoud

   Gedurende de looptijd kunnen wij u informeren over het uitbetaalde rendement en over eventuele tussentijdse aflossing en de aflossing aan het eind van de looptijd van de lening. Hierdoor blijft u op de hoogte van de liquiditeitsontwikkelingen ten behoeve van u klant. Wij spreken met u af dat wij uw klant niet rechtstreeks zullen benaderen.

   Het lanceren van een investeringsfonds exclusief voor uw klanten, behoort ook tot de mogelijkheden.

   Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw klant en wilt u meer weten, plan dan een afspraak in met onze Relatiemanager Bart van Rooijen.

   Direct bellen met Bart

   088 0778 778

   Stuur ons een bericht

   Door op "Bericht versturen" te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U krijgt binnen 24 uur reactie van onze adviseurs.