Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Dé verhuurhypotheek voor uw bedrijfspand of beleggingspand

Financiering voor uw bedrijfspand of beleggingspand?

Met Bufr is uw verhuurhypotheek snel, persoonlijk en transparant online geregeld, zonder tussenkomst van een bank. Met een gunstige rente en flexibiliteit in aflossen en looptijd biedt de verhuurhypotheek van Bufr u veel mogelijkheden. Meteen weten wat uw financieringsmogelijkheden zijn, doe dan de quickscan.


Bereken hoeveel u kunt lenen

Investeren in vastgoed Bufr

Kan ik mijn beleggingspand financieren?

Een woning of appartement voor de verhuur? Wij verzorgen de verhuurhypotheek voor beleggingspanden met een leensom van € 100.000,-. tot € 10.000.000.-. Voor de herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht. Met de buffer van investeerders uit ons netwerk is uw vastgoed hypotheek snel, persoonlijk en transparant online geregeld.


Bekijk uw financiële mogelijkheden

Het nieuwe vastgoed financieren

Daar waar banken tegenwoordig niet meer alles kunnen en willen financieren, is het tijd voor het nieuwe financieren. Waar de een wil lenen, wil de ander beleggen. Bufr brengt beide samen in vastgoedfinancieringen, zonder tussenkomst van een bank en met vastgoed als onderpand. Altijd goed onderbouwd met de persoonlijke begeleiding van een gekwalificeerd financieel adviseur uit de regio. Nieuwe vertrouwde degelijkheid.

De voordelen van Bufr

Professionele begeleiding en persoonlijk advies door een deskundig financieel adviseur die op basis van uw situatie een optimaal financieringsadvies samenstelt.

Gunstige condities

Met een LTV tot maximaal 75% en aantrekkelijke rente tussen 5% en 7%.

Flexibiliteit

U kiest zelf of u de lening wilt aflossen of niet, en hoe lang de lening loopt. Extra aflossen is overigens altijd mogelijk.

Online gemak

In het online portaal levert u snel en gemakkelijk uw gegevens aan en heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van uw aanvraag en de realisatie van uw financiering.

Bufr financiert zakelijk vastgoed

Een verhuurhypotheek in 5 stappen

Financieren kan snel met Bufr. We begeleiden u persoonlijk tot uw vastgoedfinanciering is geregeld. Waar u ook tegen aanloopt binnen het proces: wij zorgen ervoor dat het goed komt.

1
Online quickscan

Na de quickscan weet u hoeveel u kunt lenen en tegen welke rente.

2
Aanleveren van gegevens

Binnen 24 uur weet u of uw gewenste lening haalbaar is.

3
Financieringsvoorstel

Binnen één werkdag ontvangt u een indicatief voorstel.

4
Matchen investeerder en lener

Tijd om te matchen! Geheel kosteloos tot de juiste match.

5
Passeren bij notaris

Gefeliciteerd, er is een investeerder gevonden: tijd om te tekenen!

Een verhuurhypotheek aanvragen?

Start uw aanvraag hier en weet meteen wat er mogelijk is. Liever persoonlijk contact met een specialist? Neem dan gerust contact op via 088 0778778.

Team Bufr Berber
Berber Bakker | 088 0778778