Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Bufr voor beleggen met zekerheid

Profiteren van een onbezorgde belegging?

Profiteren van een onbezorgde belegging met een vast rendement? Bufr realiseert een belegging met kapitaalbehoud, met de investering in zakelijke hypotheken van commercieel vastgoed. Gedurende de looptijd ontzorgt Bufr u volledig en profiteert u van de zekerheden van Bufr.


Geef uw investeringsprofiel doorBeleg uw vermogen met zekerheid via Bufr

Bufr realiseert een rendement op uw vermogen van 6,5% tot 8%.

Zekerheid gegarandeerd

Met het 1e recht van hypotheek op het gefinancierde vastgoed is zekerheid gegarandeerd. Bekijk al onze zekerheden

Volledig ontzorgd

Bufr verzorgt de maandelijkse incasso en doorbetaling van rente en de eventuele aflossing aan u als investeerder.

Gedegen online geregeld

Door uw toegang tot ons online portaal heeft u 24/7 inzicht in uw belegging en (te) ontvangen rente- en aflossingsbedragen.

Bufr financiert zakelijk vastgoed
Bufr risicochart vergelijking nov 2023

Beleggen met hoog rendement en laag risico

Met een hoog rendement en laag risico investeert u in vastgoed van gedreven ondernemers. U profiteert van de lusten en heeft niet de lasten van eigen vastgoed, aandelen of obligaties. Een bewezen solide belegging met Bufr.


Geef uw investeringsprofiel door

Waarin belegt u met Bufr?

Met Bufr belegt u in de zakelijke hypotheek van commercieel vastgoed vanaf € 100.000,-. tot € 10.000.000.-. Voor winkels, kantoren, bedrijfsruimtes, showrooms, horeca, sportinstellingen, tot beleggingspanden voor de verhuur. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.

U bepaalt waar(in) u belegt en Bufr regelt de rest. Het te financieren object is gedegen getoetst, het pand dient als onderpand en de Loan to Value is nooit meer dan 75%.

Bekijk actueel aanbod

Eenvoudig beleggen met Bufr in 5 stappen

Bufr maakt investeren makkelijk. In 5 overzichtelijke stappen helpen we u bij het vinden van een investering die aansluit op uw wensen.


Geef uw investeringsprofiel door
1

Uw investeringsprofiel invullen

Om uw investeringswensen inzichtelijk te maken, vragen wij u om een investeringsprofiel in te vullen. Zo kunnen wij u rechtstreeks van passende investeringskansen voorzien. U kunt uw wensen ook persoonlijk aangeven in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

2

Investeringskansen ontvangen

Wij houden u via de mail frequent op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Ontvangen wij een passende financieringsaanvraag die matcht met uw investeringswensen? Dan nemen wij rechtsreeks contact met u op.

3

Uw interesse kenbaar maken

Heeft u interesse in een investeringskans? Geef het vrijblijvend en eenvoudig aan via het formulier op de betreffende webpagina. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. Wij nemen vervolgens contact met u op en voorzien u van extra informatie.

4

Uw investering compleet maken

Heeft u de investeringskans beoordeeld en bent u overtuigd? Wij reserveren de aanvraag en zorgen dat alle documenten worden opgesteld en gecontroleerd. Een handtekening onder de hypotheekakte maakt uw investering compleet. We feliciteren u met uw investering via Bufr.

5

Maandelijks rendement onvangen

Bufr draagt zorg voor uw investering. Zo worden de rente en eventuele aflossing automatisch maandelijks op uw rekening bijgeschreven. We houden u op de hoogte via ons online portaal.

Bekijk ons actuele aanbod van beleggingskansen

Beleggen in hypotheken voor zakelijk vastgoed

Overweegt u te investeren met de zekerheid van Bufr? Geef uw investeringsprofiel door en blijf op de hoogte van actuele financieringsaanvragen.

Actueel aanbod bekijken

Wilt u meteen profiteren? Bekijk het actuele aanbod met te financieren objecten. Investeer met hoog rendement en laag risico in het vastgoed van gedreven ondernemers.

Beleggen met Bufr?

Mis geen investeringskansen

Schrijf u in voor de investeringsalert of geef direct uw investeringsprofiel door om geen investeringskansen te missen. Liever persoonlijk contact met een specialist? Neem dan gerust contact op via 088 0778778.

Team Bufr Henri
Henri van de Belt | 088 0778778