Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Hoe kan ik investeerder worden?

Wanneer u interesse heeft om investeerder te worden en voor minimaal € 100.000,- wilt investeren, kunt u zich aanmelden via de website door uw investeringsprofiel in te vullen. U kunt uw investeringswensen ook persoonlijk bij ons inzichtelijk maken via een kennismakingsgesprek. Wanneer u zich succesvol bij ons heeft aangemeld, houden wij u rechtstreeks op de hoogte van passende investeringskansen. Ook blijft u via de mail op de hoogte van nieuwe, interessante en exclusieve investeringskansen.

Heeft u interesse in een investeringskans? Dan zal er een beveiligd informatiememorandum beschikbaar worden gesteld. Deze bevat:

  • De gegevens van het object
  • Het gecontroleerde taxatierapport
  • De beschrijving van de ondernemer en onderneming
  • De motivatie van de ondernemer om de lening aan te gaan
  • De verklaring financiële draagkracht
  • De gegevens betreft de lening waaronder rente, looptijd en eventuele aflossing


Als u ingaat op het voorstel, zullen de contracten worden opgesteld en zal de hypotheekakte passeren bij de notaris. Als de akte succesvol bij de notaris passeert bent u officieel investeerder bij Bufr. Vanaf dat moment ontvangt u maandelijks de betalingen van rente en eventuele aflossing.

Vragen over investeren

De rechten en plichten voor de investeerder in de hypotheekakte zijn overdraagbaar. Bij voortijdige beëindiging kan voor overname van de akte een nieuwe investeerder worden gezocht.

Ja, als particulier kunt u via Bufr investeren in zakelijke hypotheken. Het minimale investeringsbedrag is € 100.000,-.

Bufr hanteert meer dan tien zekerheden met als belangrijkste: Het eerste recht van hypotheek.

Investeren in zakelijke hypotheken is een gunstige manier om rendement uit vermogen te halen. Met het verstrekken van een zakelijke hypotheek investeert u in zakelijk vastgoed en krijgt u het eerste recht van hypotheek; het pand fungeert hierbij als onderpand.

U kunt via Bufr in vastgoed investeren door een zakelijke hypotheek beschikbaar te stellen. Met de zekerheid op een aantrekkelijk rendement. Als u zelf vastgoed wilt aanschaffen, als belegging voor de verhuur, kunt u gebruik maken van een zakelijke hypotheek mogelijk gemaakt door de buffer uit ons netwerk.

U kunt zich aanmelden als investeerder door uw investeringsprofiel in te vullen.

Bij Bufr betaalt u als investeerder een eenmalige provisie bij aanvang van uw financiering. Gedurende de looptijd betaalt u een servicevergoeding.