Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Hoe investeert u in vastgoed?

Als u vermogen heeft, wilt u ook vermogen houden. Waar beleggen in aandelen gevoelig is voor inflaties, zijn investeringen in vastgoed dat veel minder. Het (onder) pand maakt investeren in vastgoed meer waardevast. Het te behalen rendement is een erg belangrijke reden om voor vastgoed te kiezen.

Er zijn twee mogelijkheden om in vastgoed te investeren:

  • U schaft een pand aan en verhuurd het
  • U investeert in een zakelijk hypotheek op een pand


In het laatste geval geniet u wel van de zekerheid van vastgoed als onderpand, maar heeft u niet de lasten van een eigen pand. Bufr brengt ondernemers en investeerders samen in financieringen voor commercieel vastgoed.

Wilt u als ondernemer of vastgoedbelegger investeren in vastgoed door een pand aan te kopen voor verhuur? Wij financieren tot maximaal 75% van de waarde van het vastgoed. Bekijk uw mogelijkheden met onze quickscan.

Óf wilt u investeren in vastgoed van iemand anders? Dan kiest u met investeren via Bufr voor een aantrekkelijk rendement met het eerste recht van hypotheek.

Vragen over investeren

De rechten en plichten voor de investeerder in de hypotheekakte zijn overdraagbaar. Bij voortijdige beëindiging kan voor overname van de akte een nieuwe investeerder worden gezocht.

Ja, als particulier kunt u via Bufr investeren in zakelijke hypotheken. Het minimale investeringsbedrag is € 100.000,-.

Bufr hanteert meer dan tien zekerheden met als belangrijkste: Het eerste recht van hypotheek.

Investeren in zakelijke hypotheken is een gunstige manier om rendement uit vermogen te halen. Met het verstrekken van een zakelijke hypotheek investeert u in zakelijk vastgoed en krijgt u het eerste recht van hypotheek; het pand fungeert hierbij als onderpand.

U kunt via Bufr in vastgoed investeren door een zakelijke hypotheek beschikbaar te stellen. Met de zekerheid op een aantrekkelijk rendement. Als u zelf vastgoed wilt aanschaffen, als belegging voor de verhuur, kunt u gebruik maken van een zakelijke hypotheek mogelijk gemaakt door de buffer uit ons netwerk.

U kunt zich aanmelden als investeerder door uw investeringsprofiel in te vullen.

Bij Bufr betaalt u als investeerder een eenmalige provisie bij aanvang van uw financiering. Gedurende de looptijd betaalt u een servicevergoeding.