Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Wat houdt investeren in zakelijke hypotheken in?

Investeren in zakelijke hypotheken is een veilig alternatief voor beleggen in aandelen en vastgoed. Met een investering in een zakelijke hypotheek verstrekt u als investeerder een hypothecaire lening die uitsluitend ingezet kan worden voor de financiering van zakelijk onroerend goed. De geldlener c.q. ondernemer kan de financiering niet voor privégebruik inzetten. Het minimale bedrag per zakelijke hypotheek is € 100.000,- . Dit wordt verstrekt door een investeerder aan een geldnemer.

Enkele kernpunten op een rij:

  • Vergoeding van 6,5% tot 9% rente per jaar over het uitstaande leenbedrag
  • Eerste recht van hypotheek
  • Vaste betaalmomenten van rente en eventuele aflossing per maand
  • Garantie doorbetaling rente
  • Flexibiliteit in looptijd
  • In overleg investering weer liquide te maken

Vragen over investeren

De rechten en plichten voor de investeerder in de hypotheekakte zijn overdraagbaar. Bij voortijdige beëindiging kan voor overname van de akte een nieuwe investeerder worden gezocht.

Ja, als particulier kunt u via Bufr investeren in zakelijke hypotheken. Het minimale investeringsbedrag is € 100.000,-.

Bufr hanteert meer dan tien zekerheden met als belangrijkste: Het eerste recht van hypotheek.

Investeren in zakelijke hypotheken is een gunstige manier om rendement uit vermogen te halen. Met het verstrekken van een zakelijke hypotheek investeert u in zakelijk vastgoed en krijgt u het eerste recht van hypotheek; het pand fungeert hierbij als onderpand.

U kunt via Bufr in vastgoed investeren door een zakelijke hypotheek beschikbaar te stellen. Met de zekerheid op een aantrekkelijk rendement. Als u zelf vastgoed wilt aanschaffen, als belegging voor de verhuur, kunt u gebruik maken van een zakelijke hypotheek mogelijk gemaakt door de buffer uit ons netwerk.

U kunt zich aanmelden als investeerder door uw investeringsprofiel in te vullen.

Bij Bufr betaalt u als investeerder een eenmalige provisie bij aanvang van uw financiering. Gedurende de looptijd betaalt u een servicevergoeding.