Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Wat zijn de kosten om te investeren bij Bufr?

Aanmelden als investeerder kost u niets. Dit doet u door uw investeringsprofiel in te vullen. U kunt uw investeringswensen ook persoonlijk bij ons inzichtelijk maken via een kennismakingsgesprek. Wanneer u zich succesvol bij ons heeft aangemeld, houden wij u rechtstreeks op de hoogte van passende investeringskansen. Ook blijft u via de mail op de hoogte van nieuwe, interessante en exclusieve investeringskansen. Heeft u interesse om te investeren in een specifieke kans? Dan sturen wij u een beveiligd informatiememorandum toe zodat u de financieringsaanvraag goed kunt beoordelen. Zodra u een financieringsaanvraag honoreert betaalt u een eenmalige afsluitprovisie over de leensom, te voldoen bij de notariële vastlegging.

Afhankelijk van de looptijd en leensom bedraagt de afsluitprovisie tot 1% van de hoofdsom. Gedurende de looptijd betaalt u een beheervergoeding, deze bedraagt 0,4% excl. btw per jaar. Deze wordt jaarlijks vooraf in rekening gebracht. Op basis van een concrete investering ontvangt u een overzicht van uw rendement en de bij de investering behorende eenmalige- en doorlopende vergoedingen.

Vragen over investeren

De rechten en plichten voor de investeerder in de hypotheekakte zijn overdraagbaar. Bij voortijdige beëindiging kan voor overname van de akte een nieuwe investeerder worden gezocht.

Ja, als particulier kunt u via Bufr investeren in zakelijke hypotheken. Het minimale investeringsbedrag is € 100.000,-.

Bufr hanteert meer dan tien zekerheden met als belangrijkste: Het eerste recht van hypotheek.

Investeren in zakelijke hypotheken is een gunstige manier om rendement uit vermogen te halen. Met het verstrekken van een zakelijke hypotheek investeert u in zakelijk vastgoed en krijgt u het eerste recht van hypotheek; het pand fungeert hierbij als onderpand.

U kunt via Bufr in vastgoed investeren door een zakelijke hypotheek beschikbaar te stellen. Met de zekerheid op een aantrekkelijk rendement. Als u zelf vastgoed wilt aanschaffen, als belegging voor de verhuur, kunt u gebruik maken van een zakelijke hypotheek mogelijk gemaakt door de buffer uit ons netwerk.

U kunt zich aanmelden als investeerder door uw investeringsprofiel in te vullen.

Bij Bufr betaalt u als investeerder een eenmalige provisie bij aanvang van uw financiering. Gedurende de looptijd betaalt u een servicevergoeding.