Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Investeren in vastgoed

Profiteren van een onbezorgde investering met een vast rendement?

Profiteren van een onbezorgde investering met een vast rendement? Met Bufr investeert u in vastgoed, maar heeft u niet de lasten van het zelf in bezit hebben van vastgoed. Met een investering in zakelijke hypotheken van commercieel vastgoed. Een belegging met kapitaalbehoud. Zonder gedoe, alles goed geregeld en maandelijks rendement. Profiteer van de zekerheden van Bufr.


Geef uw investeringsprofiel door

Investeren in vastgoed hypotheek

Met Bufr belegt u in de zakelijk hypotheek van commercieel vastgoed vanaf € 100.000,-. tot € 10.000.000.-. Voor winkels, kantoren, bedrijfsruimtes, showrooms, horeca, sportinstellingen, tot beleggingspanden voor de verhuur. Van Groningen, Middelburg tot Maastricht.

U bepaalt waar(in) u belegt en Bufr regelt de rest. Het te financieren object is gedegen getoetst, het pand dient als onderpand en de Loan to Value is nooit meer dan 75%


Bekijk het actuele aanbod

Investeren in vastgoed Bufr

Bufr brengt ondernemers en investeerders samen

Daar waar banken tegenwoordig niet meer alles kunnen en willen financieren, is het tijd voor het nieuwe financieren. Waar de een wil lenen, wil de ander beleggen. Bufr brengt beide samen in vastgoedfinancieringen, zonder tussenkomst van een bank en met vastgoed als onderpand. Altijd goed onderbouwd, snel geregeld en met gunstige voorwaarden. Nieuwe vertrouwde degelijkheid.

Bufr financiert zakelijk vastgoed

De voordelen van Bufr

Bufr realiseert een aantrekkelijk rendement op uw vermogen van 5% tot 7%

Zekerheid gegarandeerd

Met het 1e recht van hypotheek op het gefinacieerde vastgoed is zekerheid gegarandeerd. Bekijk al onze zekerheden

Volledig ontzorgd

Bufr verzorgt de maandelijkse incasso en doorbetaling van rente en de eventule aflossing aan u als investeerder.

Gedegen online geregeld

Door uw toegang tot ons online portaal heeft u 24/7 inzicht in uw belegging en (te) ontvangen rente- en aflossingsbedragen.

Group 18

Een bewezen solide investering

Met een hoog rendement en laag risico investeert u in vastgoed van gedreven ondernemers. U profiteert van de lusten en heeft niet de lasten van eigen vastgoed, aandelen of obligaties. Een bewezen solide investering met Bufr.

Actuele investeringskansen

Investeren in vastgoed in 5 stappen

Bufr maakt investeren makkelijk. In 5 overzichtelijke stappen helpen we u bij het vinden van een investering die aansluit op uw wensen.

Geef uw investeringsprofiel door

1
Uw investeringsprofiel invullen

Om uw investeringswensen inzichtelijk te maken, vragen wij u om een investeringsprofiel in te vullen. Zo kunnen wij u rechtstreeks van passende investeringskansen voorzien. U kunt uw wensen ook persoonlijk aangeven in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

2
Investeringskansen ontvangen

Wij houden u via de mail frequent op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Ontvangen wij een passende financieringsaanvraag die matcht met uw investeringswensen? Dan nemen wij rechtsreeks contact met u op.

3
Uw interesse kenbaar maken

Heeft u interesse in een investeringskans? Geef het vrijblijvend en eenvoudig aan via het formulier op de betreffende webpagina. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. Wij nemen vervolgens contact met u op en voorzien u van extra informatie.

4
Uw investering compleet maken

Heeft u de investeringskans beoordeeld en bent u overtuigd? Wij reserveren de aanvraag en zorgen dat alle documenten worden opgesteld en gecontroleerd. Een handtekening onder de hypotheekakte maakt uw investering compleet. We feliciteren u met uw investering via Bufr.

5
Maandelijks rendement onvangen

Bufr draagt zorg voor uw investering. Zo worden de rente en eventuele aflossing automatisch maandelijks op uw rekening bijgeschreven. We houden u op de hoogte via ons online portaal.

Rendement op uw vermogen met de zekerheden van Bufr

Met de zekerheden van Bufr kunt u profiteren van een onbezorgde belegging. Onze garantie voor uw investering. Liever persoonlijk contact met Bufr? Neem dan gerust contact op via 088 0778778.

Team Bufr Henri van de Belt
Henri van de Belt | 088 0778778