Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Met welk doel kan een financiering aangevraagd worden bij Bufr?

Bufr biedt ondernemers en vastgoedbeleggers financiële ruimte om ambities waar te maken. Geen vastgoedfinancieringen, maar financieringen met vastgoed als onderpand. Het doel van de financiering kan natuurlijk vastgoed-gerelateerd zijn, maar mag bijvoorbeeld ook voor werkkapitaal, investeringen in activa, bedrijfsovername of groei van de onderneming zijn.

Waar het samenkomt is dat het vastgoed altijd als zekerheid wordt meegenomen. De bakstenen van het vastgoed zijn daarmee de buffer. Bufr toetst de lener op de financierbaarheid en waardeert het onderpand op de actuele waarde. Dus heeft u financieringsvragen die een breder doel hebben dan enkel de aankoop of herfinanciering van onroerend goed? Dan hebben wij wellicht ook de oplossing voor u.

Algemene vragen

Loan to value (LTV) wordt doorgaans uitgedrukt in procenten en geeft de verhouding tussen de lening en de taxatiewaarde van vastgoed aan.

Bufr gaat zorgvuldig en conform de Nederlandse wetgeving met uw gegevens om.

Bufr biedt ondernemers en vastgoedbeleggers financiële ruimte om ambities waar te make. De financiering kan aangevraagd worden voor herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed.

Bufr beschikt over een netwerk van financiers.

Voor taxatie van te financieren vastgoed werkt Bufr samen met Taxatie Netwerk.

Bufr is er voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering en daarbij het vastgoed als onderpand kunnen bieden én voor investeerders die op zoek zijn ondernemers te helpen in ruil voor een aantrekkelijk rendement.

In de lening met hypothecaire zekerheid is vastgelegd dat het onroerend goed als onderpand dient voor de verstrekte lening.

Bufr bemiddelt in hypothecaire leningen tussen ondernemers en financiers.