Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Wie regelt de taxatie van het vastgoed?

Een goede taxatie is in het belang van zowel de lener als de financier. De uitkomst van een taxatie is belangrijk om de uitgangspunten van een financiering via Bufr te bepalen. Voor de lener wat zijn onderpand waard is en daarmee de kaders van de mogelijkheden en voor de financier hoeveel zekerheid hij heeft op zijn te verstrekken financiering. Een onjuiste taxatie kan in de toekomst voor problemen zorgen. Zo kan de toekomstige herfinancierbaarheid in het geding komen en het onderpand minder opbrengen bij bijvoorbeeld verkoop.

Voor een juiste en betrouwbare taxatie werkt Bufr samen met Taxatie Netwerk, een organisatie met landelijke dekking. Taxatie Netwerk ziet toe op de werkwijze van de regionale taxateurs en de kwaliteit van de uitgebrachte taxatierapporten.

Via Taxatie Netwerk of rechtstreeks via ons adviseursportaal kunnen de offertes (belangeloos en snel) opgevraagd worden en voldoet de financieringsvraag gelijk aan onze uitgangspunten voor waardering.

Algemene vragen

Loan to value (LTV) wordt doorgaans uitgedrukt in procenten en geeft de verhouding tussen de lening en de taxatiewaarde van vastgoed aan.

Bufr gaat zorgvuldig en conform de Nederlandse wetgeving met uw gegevens om.

Bufr biedt ondernemers en vastgoedbeleggers financiële ruimte om ambities waar te make. De financiering kan aangevraagd worden voor herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed.

Bufr beschikt over een netwerk van financiers.

Voor taxatie van te financieren vastgoed werkt Bufr samen met Taxatie Netwerk.

Bufr is er voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering en daarbij het vastgoed als onderpand kunnen bieden én voor investeerders die op zoek zijn ondernemers te helpen in ruil voor een aantrekkelijk rendement.

In de lening met hypothecaire zekerheid is vastgelegd dat het onroerend goed als onderpand dient voor de verstrekte lening.

Bufr bemiddelt in hypothecaire leningen tussen ondernemers en financiers.