Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Wat betekent loan to value (LTV)?

Loan to value (LTV) wordt doorgaans uitgedrukt in procenten en geeft de verhouding tussen de lening en de taxatiewaarde van vastgoed aan. Hoe lager de LTV verhouding des te veiliger de belegging doorgaans is.

Heeft u interesse om te lenen via Bufr? Via de quickscan wordt het LTV percentage voor u uitgerekend. De rente fluctueert mee met het LTV percentage. Bij Bufr kunt u terecht voor een lening tot maximaal 75% LTV. Leningen met een LTV tot 65% kunnen wij extra snel invullen.

Meer weten? Lees ook onze blog over loan to value.

Algemene vragen

Loan to value (LTV) wordt doorgaans uitgedrukt in procenten en geeft de verhouding tussen de lening en de taxatiewaarde van vastgoed aan.

Bufr gaat zorgvuldig en conform de Nederlandse wetgeving met uw gegevens om.

Bufr biedt ondernemers en vastgoedbeleggers financiële ruimte om ambities waar te make. De financiering kan aangevraagd worden voor herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed.

Bufr beschikt over een netwerk van financiers.

Voor taxatie van te financieren vastgoed werkt Bufr samen met Taxatie Netwerk.

Bufr is er voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering en daarbij het vastgoed als onderpand kunnen bieden én voor investeerders die op zoek zijn ondernemers te helpen in ruil voor een aantrekkelijk rendement.

In de lening met hypothecaire zekerheid is vastgelegd dat het onroerend goed als onderpand dient voor de verstrekte lening.

Bufr bemiddelt in hypothecaire leningen tussen ondernemers en financiers.