Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Wat is Hypothecaire zekerheid?

In de lening met hypothecaire zekerheid is vastgelegd dat het onroerend goed als onderpand dient voor de verstrekte lening. Financiers bij Bufr krijgen het eerste recht van hypotheek bij het aangaan van de lening. Het eerste recht van hypotheek wordt ingeroepen als de geldlener niet meer aan zijn (betalings)verplichtingen kan voldoen. Als het tot executie van het onroerend goed komt, wordt de financier uit de opbrengst van deze executie als eerste betaald. De financier wordt betaald voordat bijvoorbeeld de Belastingdienst aan de beurt is.

Algemene vragen

Loan to value (LTV) wordt doorgaans uitgedrukt in procenten en geeft de verhouding tussen de lening en de taxatiewaarde van vastgoed aan.

Bufr gaat zorgvuldig en conform de Nederlandse wetgeving met uw gegevens om.

Bufr biedt ondernemers en vastgoedbeleggers financiële ruimte om ambities waar te make. De financiering kan aangevraagd worden voor herfinanciering van uw huidige vastgoed of voor aankoop van nieuw zakelijk vastgoed.

Bufr beschikt over een netwerk van financiers.

Voor taxatie van te financieren vastgoed werkt Bufr samen met Taxatie Netwerk.

Bufr is er voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering en daarbij het vastgoed als onderpand kunnen bieden én voor investeerders die op zoek zijn ondernemers te helpen in ruil voor een aantrekkelijk rendement.

In de lening met hypothecaire zekerheid is vastgelegd dat het onroerend goed als onderpand dient voor de verstrekte lening.

Bufr bemiddelt in hypothecaire leningen tussen ondernemers en financiers.