Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Hoe wordt de rente bepaald?

De rente die de lener aan de financier betaalt voor de lening is uit verschillende variabelen opgebouwd waaronder loan to value (LTV), type vastgoed en de looptijd. De onderbouwing van uw financiering is ook van belang, een volledig en actueel financieringsadvies geeft inzicht in verwachtingen en risico's.

De gemiddelde rentes bij Bufr zijn tussen de 6,5% en 8%.

Vragen over lenen

Ja, bij Bufr kunt u in de meeste gevallen aflossingsvrij lenen.

Het is afhankelijk van meerdere factoren of wij een financiering kunnen verzorgen. Als wij uw financieringsaanvraag uitzetten bij onze investeerders dan is dat altijd met een positief advies.

Nee. Wij kunnen enkel een rol spelen bij vastgoed binnen Nederland.

Een zakelijke hypotheek is een hypotheek voor ondernemers. Voor de (her)financiering van bedrijfspanden of beleggingspanden voor de verhuur.

Om een financiering aan te vragen hebben we gegevens van u nodig. Hoe completer en sneller de aanlevering van stukken, hoe sneller de behandeling.

Nee. Als u een financiering via Bufr gerealiseerd heeft, is het niet nodig dat u ieder jaar uw jaarcijfers opnieuw indient.

Bufr bemiddelt in financieringsaanvragen vanaf €100.000 tot €10.000.000. Hoeveel u kunt lenen wordt grotendeels bepaald door de waarde van het vastgoed.

Nee, niet iedereen kan de gegevens van uw onderneming en uzelf inzien. Uw gegevens worden nooit zonder uw toestemming buiten ons netwerk gedeeld.

De rente wordt bepaald aan de hand van variabelen, zoals de LTV, type vastgoed en looptijd.

Als ondernemer betaalt u een eenmalige afsluitprovisie en een servicevergoeding gedurende de looptijd van de lening.

Wij streven ernaar om binnen vijf dagen uw financieringsaanvraag te matchen met een investeerder uit ons netwerk. Wij nemen u mee in ons proces en u heeft invloed op de snelheid van uw aanvraag.

U kunt als ondernemer of belegger direct een aanvraag bij ons indienen óf via een intermediair.