Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Hoe lang duurt een financieringsaanvraag?

Wij streven ernaar om binnen vijf dagen uw financieringsaanvraag te matchen met een investeerder uit ons netwerk. Wij nemen u mee in ons proces en u heeft invloed op de snelheid van uw aanvraag.

Wij hebben onze dienstverlening geoptimaliseerd en zijn in de meeste gevallen in staat om uw aanvragen binnen een werkweek te doorlopen. Dat betekent dat u binnen één werkdag een go of no-go krijgt op basis van onze pre-toetsing. Binnen twee werkdagen hebben wij - op voorbehoud van de correcte aanlvering van benodigde documenten - een compleet beoordeeld dossier klaarliggen. Dit zal vervolgens via directe kanalen gedeeld worden met onze financiers, waarna wij binnen drie werkdagen een goede indicatie hebben of wij invulling kunnen geven aan de financieringsaanvraag.

Via de quickscan ziet u snel en overzichtelijk welk bedrag u kunt lenen op basis van de taxatiewaarde van het vastgoed. Neem voor een concreet voorstel contact met ons op of laat uw adviseur een aanvraag indien via het adviseurs portaal.