Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd
Makkelijk lenen & investeren
Vastgoed als onderpand
Van A tot Z verzorgd

Hoe vraag ik een Bufr financiering aan?

Aanvragen voor een financiering kunt u zelf rechtstreeks indienen bij Bufr via onze quickscan. Of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De aanvraag voor een financiering kan ook door een adviseur opgesteld worden. Deze zorgt er vooral voor dat het aangaan van een nieuwe financiering past bij úw situatie en úw zakelijke plannen. Dit wordt samengevat in een financieringsadvies dat als basis geldt voor uw financieringsaanvraag bij Bufr. Uw adviseur voorziet Bufr van de benodigde informatie en vraagt namens u een financieringsvoorstel aan. Als u van dit voorstel gebruik maakt ondersteunt de adviseur u in het verdere proces.

Vragen over lenen

Ja, bij Bufr kunt u in de meeste gevallen aflossingsvrij lenen.

Het is afhankelijk van meerdere factoren of wij een financiering kunnen verzorgen. Als wij uw financieringsaanvraag uitzetten bij onze investeerders dan is dat altijd met een positief advies.

Nee. Wij kunnen enkel een rol spelen bij vastgoed binnen Nederland.

Een zakelijke hypotheek is een hypotheek voor ondernemers. Voor de (her)financiering van bedrijfspanden of beleggingspanden voor de verhuur.

Om een financiering aan te vragen hebben we gegevens van u nodig. Hoe completer en sneller de aanlevering van stukken, hoe sneller de behandeling.

Nee. Als u een financiering via Bufr gerealiseerd heeft, is het niet nodig dat u ieder jaar uw jaarcijfers opnieuw indient.

Bufr bemiddelt in financieringsaanvragen vanaf €100.000 tot €10.000.000. Hoeveel u kunt lenen wordt grotendeels bepaald door de waarde van het vastgoed.

Nee, niet iedereen kan de gegevens van uw onderneming en uzelf inzien. Uw gegevens worden nooit zonder uw toestemming buiten ons netwerk gedeeld.

De rente wordt bepaald aan de hand van variabelen, zoals de LTV, type vastgoed en looptijd.

Als ondernemer betaalt u een eenmalige afsluitprovisie en een servicevergoeding gedurende de looptijd van de lening.

Wij streven ernaar om binnen vijf dagen uw financieringsaanvraag te matchen met een investeerder uit ons netwerk. Wij nemen u mee in ons proces en u heeft invloed op de snelheid van uw aanvraag.

U kunt als ondernemer of belegger direct een aanvraag bij ons indienen óf via een intermediair.